Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha az anyam...

Mit csináljak, ha az anyam sokkal jobban szereti a testvéremet, de az élet úgy hozta, hogy én élek vele?

Figyelt kérdés

Elmennék,de nem tudok.A testvérért, csaladjaert RAJONG.Par órara vendegként ki van nyalva a s..ük. Tény, segitenek amiben tudnak! Igen, irigy vagyok. És biztos buta, mert magam alatt vagom a fát.Mi a kérdésem?! Anyagi fuggés miatt lepni nem tudok

Az alkalmazkodasom 4 eve egyre rosszabb. Tanács? Mit csinaljak hogy valtozzak meg amikor gyermekkortol kezdve ereztem es mar tudom o a kedvenc

Szapulast ne irjatok!

2020. márc. 8. 16:38
 1/5 anonymousreview60 ***** válasza:
87%

1. Le kell ülni megbeszélni a dolgot, hogy ez téged mennyire bánt. Kínos lesz, kellemetlen, de nincs más út.

2. Ha ezt nem akarod vagy nem tetszik, akkor a jövedelmed szerint többekkel kell közösen összeköltöznöd.

2020. márc. 8. 16:50
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Ezt nyilván te érzed így, bár a távollevő, az mindig jobb és kívánatosabb. Ne foglalkozz vele.
2020. márc. 8. 16:51
 3/5 A kérdező kommentje:

kosz a valaszokat. mindkettő logikusan hangzik. De bizonyos X felett a kozos albi is nagy bevallalas. vadidegenekkel.

Ok belatom, eleve hulyeséget kérdeztem. Ha nincs penz marad a maximalis alkalmazkodas turelem. Sajnos nalam az idovel fordotott aranyban mukodik. 20 ev, más korosztaly. regen tobb generacio is megfert egyutt

2020. márc. 8. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:
72%

Találd ki, hogy mi az oka, és máris lehet viccelni vele.

Az is lehet, hogy nem testvéred szereti jobban, hanem téged nem, vagy kevésbé. Esetleg hasonlítasz valakire a családban, akitől félt vagy rosszat kapott.

2020. márc. 25. 05:04
 5/5 anonim ***** válasza:
83%
De egyáltalán dolgozol? Vagy tanulsz? Nem tudunk semmit... legalább ilyen alapokat írnál...
2020. aug. 22. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!