Mit csináljak, ha az anyam sokkal jobban szereti a testvéremet, de az élet úgy hozta, hogy én élek vele?
Elmennék,de nem tudok.A testvérért, csaladjaert RAJONG.Par órara vendegként ki van nyalva a s..ük. Tény, segitenek amiben tudnak! Igen, irigy vagyok. És biztos buta, mert magam alatt vagom a fát.Mi a kérdésem?! Anyagi fuggés miatt lepni nem tudok
Az alkalmazkodasom 4 eve egyre rosszabb. Tanács? Mit csinaljak hogy valtozzak meg amikor gyermekkortol kezdve ereztem es mar tudom o a kedvenc
Szapulast ne irjatok!
1. Le kell ülni megbeszélni a dolgot, hogy ez téged mennyire bánt. Kínos lesz, kellemetlen, de nincs más út.
2. Ha ezt nem akarod vagy nem tetszik, akkor a jövedelmed szerint többekkel kell közösen összeköltöznöd.
kosz a valaszokat. mindkettő logikusan hangzik. De bizonyos X felett a kozos albi is nagy bevallalas. vadidegenekkel.
Ok belatom, eleve hulyeséget kérdeztem. Ha nincs penz marad a maximalis alkalmazkodas turelem. Sajnos nalam az idovel fordotott aranyban mukodik. 20 ev, más korosztaly. regen tobb generacio is megfert egyutt
Találd ki, hogy mi az oka, és máris lehet viccelni vele.
Az is lehet, hogy nem testvéred szereti jobban, hanem téged nem, vagy kevésbé. Esetleg hasonlítasz valakire a családban, akitől félt vagy rosszat kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!