Hogy győzzem meg a testvéremet (11/L), hogy ne nézze az alkonyatot, való világot, édes élet és társait?
Beszélgettem is már vele, sokszor nagyon sokszor.
Szüleimet nem szeretném kioktatni, mivel még suliba járok és rajtuk élősködök, ezért nem szeretnék pofátlan lenni.
Videókat nézettem vele pl: KenytheOne Antifaces, Puzsértől (aki nagy kereskedelmi TV ellenes), Dancsó Viccesebb videóit, Szirmai boncolgatós videóit,de sajnos hatástalan.Abban bízok, hogy karácsonyra kap laptopot és LOL ozni fog TV helyett. Valamint minden este nézem vele a Discovery Science-en Stephen Hawkingot és hasonló fizikusokat/filozófusokat.
Jézusom, 11 éves, és Te ilyeneket mutogatsz neki???
Jó, ne nézzen ilyen szarokat se, de hagyd már őt, majd leszokik róla, nem ettől lesz ilyen vagy olyan felnőtt korában.
Szia Piri!
El sem tudod képzelni, hogy mennyire befolyásolja a felnőttkort.
________
Én fiú vagyok, tehát ha te is az vagy,akkor inkább kihagyom az együtt karácsonyozást.
Ne haragudj, csak humorizáltam kicsit, az előző választ szerettem volna csupán kompenzálni azzal, hogy "téged kérlek karácsonyra" hangsúlyozva ezzel azt, hogy szerintem amit csinálsz, jó.
16L
(nem, nem vagyok fiú)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!