Miért viselkednek a facebook-on így?
Két átlagos, visszafogott nő volt régen a facebook-on, aki nem szerette az éjjel-nappal Budapest-et, és nem fényképezte magát a tükörben.
Most az egyik az említett kettőből menő kocsit tett ki borítóképének, és Lady Gagát likeol-ta, valamint az éjjel-nappal Budapest-et.
A másik is egyszerű dolgokat like-olt régen, nem feltűnő, és hagyományszerűeket.
Most meg már okostelefonnal a kezében fényképezi magát és pózol, úgy néz ki, és olyan márkás ruhában van, mint az éjjel-nappal Budapest szereplői a tv-ben. Valamint kedveli az "Édes Élet" műsort is.
Engedélyt kérem hányni!
Valamint az idősebbek 50-60 évesek, akik szintén hagyomány tisztelőek voltak visszafogottabb dolgokat like-oltak, most like-olják a trendi shoes (cipőket), trendi ruhákat.
"Trendül" a világ, de ennyire??
Nem hat senkire az Éjjel-nappal Budapest műsor? Sokan állítják ezt. Dehogynem!
Látszik, hogy nekem semmi keresni valóm a facebook-on, egyrészt én nem szeretem ezt a "magamutogató trendi éjjel-nappal Budapest pózolós" stílust. Fogadom, hogy 2-3 év múlva mindenki így fog majd viselkedni facebook-on, de vajon a való életben is meglátszik majd ez?
úristen ezt a visszamaradott népséget...
nem is tudom hány évesek de inkább magázódom nehogy tiszteletlen legyek ilyen szempontból.
maguk szerint a budapest előtt nem pózoltak úgy? akkor ne nézzenek tvt ne fejlődjenek zárkózzanak be valahova ahol nincs irternet se tv és szerintem még a telefonon is kiakadnának mondjuk valaki szókincs miatt .bújjanak el köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!