Miért viselkednek a facebook-on így?
Két átlagos, visszafogott nő volt régen a facebook-on, aki nem szerette az éjjel-nappal Budapest-et, és nem fényképezte magát a tükörben.
Most az egyik az említett kettőből menő kocsit tett ki borítóképének, és Lady Gagát likeol-ta, valamint az éjjel-nappal Budapest-et.
A másik is egyszerű dolgokat like-olt régen, nem feltűnő, és hagyományszerűeket.
Most meg már okostelefonnal a kezében fényképezi magát és pózol, úgy néz ki, és olyan márkás ruhában van, mint az éjjel-nappal Budapest szereplői a tv-ben. Valamint kedveli az "Édes Élet" műsort is.
Engedélyt kérem hányni!
Valamint az idősebbek 50-60 évesek, akik szintén hagyomány tisztelőek voltak visszafogottabb dolgokat like-oltak, most like-olják a trendi shoes (cipőket), trendi ruhákat.
"Trendül" a világ, de ennyire??
Utánozzák az éjjel-nappal Budapest szereplőit, holott az a műsor egy leépítő sz*r, 10-en éves szinten barnulnak benne.
Az emberek azt hiszik jó móka ezeket utánozni, csakhogy nem az, mert a viselkedésük gyerekes, a hülyeségnek is van határa, de ez már az életükre is kivetül, és élet stílusukká válik az, ahogy azok abban a műsorban baromkodnak 10 éves szinten.
Hát belölem 2 dolgot váltot ki az Éjjel-nappal Budapest.
1. Ami eddig is biztos volt hogy ez emberek egyre hülyébek.
2. Nem vagyok aggresziv típus de mindenkinek aki csak benne van szívesen levágnám a fejét és felgyújtanám őket.
Én megértem a kérdezőt, én is szinte ahányszor belépek a facebookra úgy vagyok vele, hogy mi a rosseb???
Az első profilomat én töröltem és a másodikra csak a külföldön élő családtagokat vettem fel, meg a külföldön élő ismerősöket.
Azért csináltam ezt, mert nap mint nap megdöbbentem azon, hogy milyen agyhalott ismerőseim vannak. A legdurvább az, hogy ez az egész olyan, mint valami zombi kór, még fertőz is. Egyszerűen előbb-utóbb majd mindenkire rájön a magamutogatási láz vagy nem tudom minek hívjam.
Van pl. 40 éves férfi rokonom, aki össze-vissza pofázott (természetesen a facebookon) hogy a fiatalok milyen hülyék, a tükörben fényképezkedés szánalmas, facebookon élni az életét szánalmas stb. ) Közben meg elkezdte minden reggel, hogy jó reggelt, most füvetnyírok, most sört iszok, most bort iszok, most pálinkát. Most csirkecomb sül, hogy rohadjon meg a szomszéd, hogy vasárnap délután láncfűrésszel vágja a fát; aztán jöttek a tükörben fotózott képek, aztán a magánéletét kiteregette, aztán mikor szakított, akkor jöttek a "magvas" idézetek, bejegyzések, amiket csak úgy általánosságban mond a mai nőkről stb. Komolyan, mint egy 15 éves kamaszlány.. Teljesen kész voltam tőle, hogy mióta ilyen gyökér? Mióta olyan mint egy gyerek? De azt még le is lehet nyelni, de közben meg trágárul ócsárolja a is többit, aki dettó azt csinálja, mint ő?
Aztán megszült egy másik rokonom, aki két hónap alatt nem egész 300 képet tett fel a dedről, azt is kiírta, mikor elfolyt a magzatvíz, majd sértődötten fenyegetőzött az ismerősei törlésével, mert hogy mindenki milyen szemét, mikor ő lájkol meg minden és neki meg nem lájkolják a vissza(!) képeit meg a mondásait. Élőben ő is normális volt, de amit a facebookon láttam, attól teljesen rosszul lettem.
Megint másik, akinek a facebookja nem szólt másról, minthogy minden áldott nap azt közvetítette hogy épp hol, miből és mennyire rúgott be. A szesz, az alkolhol, csak a szesz mindenek felett. Ez is annyira unszimpatikus lett, pedig élőben rohadtul nem ilyen volt..
Meg ott vannak azok, akik pl. agyba-főbe csalják a párjukat, büszkélkednek vele, bunkók a párjukkal stb. és mikor a szerencsétlen végre kiteszi őket, akkor még ők posztolgatják a mindenféle idézeteket, meg ilyeneket, hogy ŐK milyen értékesek és aki kidobta az a hülye. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy egyáltalán érti amiket megoszt vajon? Vagy tényleg egy EKKORA barom?
Komolyan én nem tartom magam konzervatív embernek bár nem vagyok a kitárulkozós típus sem, de a facebookon az ismerőseim profiljain olyan dolgokat tapasztaltam, hogy muszáj voltam törölni magam, mert nem tudtam ugyanazzal a szemmel nézni rájuk, mert annyira de annyira taszított, amit ott mutattak magukról, főleg azzal kontrasztba állítva, amilyenek valójában. És ezek nem felületes kapcsolatok, akiket valójában nem is ismerek. Hosszú évek ismeretsége után úgy néztem a profiljára, hogy úristen ő ILYEN??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!