Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha sokáig nem lépnék be...

Ha sokáig nem lépnék be facebook-ba, mi történne?

Figyelt kérdés

Már most majdnem mindenki éjjel-nappal Budapest-et játszik, tükörben fényképezkedik, pózol, egymást követik. Mindenkinek van most 400 meg 700 ismerőse.

2 év múlva kíváncsi lennék, hogyan változnak meg az emberek ott (meg a valóságban is), és hogy mennyi ismerősük lesz majd facebook-on? 2450 ember?

Elszabadulna a divatőrület, mindenki másolná a másikat, ugyanolyan stílusú lilás-narancssárga színű retrós profilkép lenne, már most sokan teszik ezeket.

2014. júl. 12. 04:24
 1/8 A kérdező kommentje:

Aki eddig egy s vagy a -val írta a nevét, most már kettővel teszi (30 év körüliek is) Ágness, Andikaa, Andiikaa.

Remélem a "valóságban" még gondolni sem mernek erre, hogy két s-el vagy két a-val írják a nevüket.

2014. júl. 12. 04:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Kultúra az van egyes klubokban (régi dolgok, hagyomány), csak ne másolnák egymást az emberek.
2014. júl. 12. 04:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Azt még leírom, hogy addigra megtörténne 38 randevú a facebook ismeretség által.
2014. júl. 12. 04:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy? Falusi vagy? Mert az ilyen Pest megyei falusiak azok, akik tipikusan a semmire büszkék, tükörben pózolnak, ezer ismerősük van, egymást követik:D

Attól függ, mennyi idős vagy, ha mondjuk 15, akkor 3 év múlva ezek az emberek már talán egyetem közelben lesznek és nem lesznek ilyen képeik meg ilyen dolgaik. A gyakorlatban inkább a szüleik virágosának vezetését veszik át a faluban, és ugyanilyenek lesznek:D:D

2014. júl. 12. 08:42
 5/8 anonim ***** válasza:

1. Nem. Nem mindenki játszik olyat. :) Nekem rengeteg olyan ismerősöm van, aki normális képeket rak ki magáról. Nem tükör előtti fényképeket, avagy póz közben beállva. :D Bár mindig amikor fótoznak valahogy beáll az ember, hogy jól nézzen ki. :)

2. Nincs mindenkinek 400, meg 700 ismerőse. :D Nekem csak 200, és ebből majdnem mindegyiket ismerem élőben, találkoztam velük személyesen. :) Egy-kettő van, aki csak netről ismerek. :)

3. A jövőt nem lehet tudni. Lehet, hogy igen. Lehet, hogy nem. :)

4. A divattal nincs gond igazán. Valami népszerű lesz, hát kipróbálják. Egy ideig az lesz téma, azután jön a következő őrültség. Ilyen például... hmm-hmm... fú, bocsáss meg nem tudok most így hirtelen semmit sem mondani, mert nem követek divatot. De ja! Van mégis! Csak ez egy játék. Flappy bird. Ismered? Na, az is egy ideig divatban volt. Mint most a 2048. Semmi baj a divattal.

És ki tudja, hogy mindenki másolni fogja a másikat? Sosem lesz mindenki. Valaki egy biztosan lesz olyan (sőt, több is), akik nem ezt fogják csinálni. :)

De nem baj a divat. A retrós képek pedig jól néznek ki. :) MIért baj az, ha azt rakják ki? Miért zavaró?

4. Hát a neveknél az már tényleg kicsit furcsa. Ez szerintem is hülyeség. xD

5. Figyelj... látom a másolással nagyon nagy gondod van. Van amikor TÉNYLEG nem akarják egymást másolni. De lesznek ilyenek. Mint a daloknál! Nehéz eredeti dalt csinálni ÚGY, hogy egy régebbire se emlékeztessen, stb. Aki elég dalt ismer, régebbiek közül is, az felismeri a maiak között a "koppintást". Ami lehet a véletlen műve is.

De ez nagyon gyerekes. Ez olyan, mint általánosba. X felkötötte haját a copfba. Y-nak megtetszett, ezért ő is így kezdte hordani. Ezután utánozós majom lett. Érted? :) Kicsit gyerekes ezt figyelni árgus szemekkel. :D

6. S mi a baj azzal, ha valaki úgy randizik, hogy elsőként neten ismeri meg? Ezzel most kérem, mi a gond? Nem találkozott úgy általában senkivel élőben, hogy megtetszett volna neki, vagy tényleg passzoltak volna. Ez már tényleg furcsa...

A társkereső oldalakra is lehet ilyen szinten fújolni.

És most én kérdezek:

Miért vagy ennyire facebook ellenes? O.o

Vannak hátrányai, és vannak olyanok akik rosszul kezelik. De miért kell már az egészet gyűlölni? Szerintem azért vanak butus indokaid erre. A randik szerintem abszolút azok... :)

2014. júl. 12. 08:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha sokáig nem lépnél be a facebook-ra, akkor végre normális életet élhetnél.
2014. júl. 12. 10:44
 7/8 Az ember aki más ***** válasza:
Válasz a kérdésedre.Attól függ mire használod a facebookot...a facebook tartalmának 90%-a nonszensz hülyeség,mocsok és fertő,ha éppen jókor mész fel rá talán szerencséd van és valami hasznos információt találsz rajta,de ahogyan az előttem kommentelő is írta minden lehetőséged meglenne rá,hogy normális és egészséges értékrenddel bíró felnőtt ember váljon belőled függetlenül attól,hogy férfi avagy nő vagy.
2014. júl. 12. 14:04
 8/8 A kérdező kommentje:

Engem már irritál ez a sok D, XD OOO, P, L smiley. Egy napot kellene valahogy ezek nélkül kibírni, hogy ilyet ne lássak. Már fáj ezektől a gyomrom és a fejem.

Már ez az embereknek a megszokása?! Ne hogy majd a való beszédbe is beépítsék vagy ha papírra, füzetre írnak, de az már úgyis csak a múlté. Most már az okos lapos dolgok ideje jön.

2014. júl. 12. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!