Na mâr megint édes élet berki mòdra?
Figyelt kérdés
Mit szóltok h 500 000 ezerért vett kabâtot magânak meg h ő meg mondta h pamelànak h nàla ne legyen fontosabb a gyerek(mâr mint berkinèl) szèlgyelje magât az ilyen.akora arca van meg hâta h csak oldalazva fèrbe az ajton!közben meg semmi erö nincs benne puha ember nagyon!2014. jan. 24. 22:03
2/10 acelsziv válasza:
te mi a fenéről beszélsz? És ki a tosz az a berki?
3/10 anonim válasza:
Ez a zagyvaság kikről szól? Soha nem hallottam róluk.
4/10 anonim válasza:
"500 000 ezerért" ez mi a manó? A mások életében turkálás helyett inkább a helyesírást tanulmányozd. Hidd el, hosszútávon jobban jársz...
5/10 anonim válasza:
Ne mondjátok már, hogy se Berkiről, se erről a gané műsorról nem hallottatok... te meg utolsó, nem tudom mit szapulod a kérdezőt, elírta..ennyi
6/10 anonim válasza:
Nos, ez is azt mutatja, hogy sikkasztásból milyen f/szán meg lehet élni.
8/10 Alaque válasza:
Ki a faaszom az a Berki, és mit keres ebben a kategóriában?
9/10 anonim válasza:
5-ös. Az csak egy példa volt Te nem látod, hogy az egész kérdése "el van írva" a kiegészítéssel együtt?
10/10 anonim válasza:
8-as. A helyesíró kérdezőnek Berki Krisztián a Fradi..... (nem tudom tovább) viselkedése szúrja a szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!