Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek ez bejönne ajándéknak?
Most leszünk a párommal négy hónaposak és arra gondoltam, hogy azzal fogom meglepni, hogy két barátnőmmel beöltözünk ugyanolyan fehérneműbe és előadjuk az alábbi táncot. Tudom, hogy a pasik utálják az ilyen hónap meg évvfordulókat, de szerintetek ez jó ötlet? 18/L
http://www.youtube.com/watch?v=xB4c_qi5X7M
A komment megírásának időpontja: ma 13:11:
Mikor érted már meg, hogy egy csak nekem rendezett fehérneműs táncműsor =/= a kertben bikiniben napozással? Láttam már fürdőruhában a barátnőm barátnőit és le se szartam a dolgot, az strand, mindenki bikiniben van. De egy nekem rendezett vonaglással ezt hogyan tudod összehasonlítani?
És ha a pasidnak eszébe jut, mi történik majd, ha a barátnőid pasijának lesz hónapfordulója?
Nekem eszembe jutna.
ohhh...na akkor folytanálak meg,ha más pasinak táncolnál!
bár akkor már kérj érte pénzt is!
Nem - nem létezik más is.
Pl. közös fürdő gyertyákkal, megfőzöd hozzá a kedvenc vacsoráját, sütsz egy kis sütit, beszélgettek, egy kis bor és akár egyedül is táncolhatsz neki... Ezek nem nagy dolgok de csak kettőtökről szólna az este, és minden pasi örül neki ha a barátnője figyelmes vele.
A kettőtök kapcsolatához nincs másnak köze, az akkor emlékezetes ha ketten ünneplitek meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!