Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek ez bejönne ajándéknak?
Most leszünk a párommal négy hónaposak és arra gondoltam, hogy azzal fogom meglepni, hogy két barátnőmmel beöltözünk ugyanolyan fehérneműbe és előadjuk az alábbi táncot. Tudom, hogy a pasik utálják az ilyen hónap meg évvfordulókat, de szerintetek ez jó ötlet? 18/L
http://www.youtube.com/watch?v=xB4c_qi5X7M
feléjük lehet h igen! :D
felénk nem!
persze vannak ilyen "disconak" nevezett bulik ahol ez megy...de azt nem disconak hivjuk... :D
Látod, ezért van, hogy a legtöbb nő nem bízik a férfiakban, mert te is mint ahogy elmondtad, a barátnőd barátnőit naná, hogy megdugnád. Nem lennék a barátnőd helyében mert akkor ezekszerint te az én barátnőimmel sem discoba, sem strandra nem jöhetnél.
Mi nagyon szeretjük a szexet, de nem az alapján választunk párt, hogy kinek milyen a segge vagy egyéb testrésze és nem csak a szex miatt vagyunk együtt. Így ha valamikor vége is lesz a kapcsolatunknak nem egy tánc miatt hanem más problémák miatt.
ha 3 an lennétek és nem csak táncolnátok bejönne
de ha csak táncoltok inkább 1 rekesz sört please
de persze járnak,csak nem bugyiban és melltartóban,mind1is,azt csinálsz amit akarsz!
nekem eszembe sem jutna,te tudod(vagy csak az hiszed)
de valami biztos h lesz utánna,lehet nem hagy majd el,vmelyik lányért,de ne csodálkozz majd ha szex közbe nem a te neved hagyja el a száját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!