Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándéknak örülne egy fiú? (évforduló alkalmával)
A csecse holmikat nem szeressük, az egy faszinak hasztalan. Bár udvariasságból azt mondja de kiiirály, hazudik, hogy ne bántson meg.
Aminek tutira örül, az az ami a hobbijának szenvedélyének megfelel, valami kellék, kiegészítő, Te tudod mivel foglalatoskodik :)
A jegyeket én is rakosgatom :)
De nem hiszem h. abból könyvet kéne kreálni, jó az egészben eltéve.
Mehetnétek inkább újból állatkertbe pl, vagy valahova. Jegyet akár adhatsz is neki, koncertre valamire :)
Nem tudom, Remarque-könyve van-e, de én azt javaslom, ha egy fiú szeret olvasni, a Nyugaton a helyzet változatlan, illetve a Diadalív árnyékában tökéletes választás. Tudom, könyvet nem szeretnél, de muszáj javasolnom.
Ami az emlékkönyvet illeti, nekem kicsit nyálasnak tűnik, lány létemre. Persze, különböző emberek vagyunk...
Nyaklánc és benne a nevetekkel
album és benne a képeitekkel
Valami személyes ajándék amit csak tőled kaphat (nem sex)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!