Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti örülnétek egy ilyen ajándéknak, vagy inkább dedósnak tartanátok?
husi de inkább 1 éves évfordulóra csinálj ilyet:D
Reklám:
Nem vagyok ilyen közös képes típus, így nekem az nem jön be. Neten való beszélgetés meg részemről elég spontán, sok dolog visszaolvasva elég bénának/hülyén hangzik, stb. (Nyilván mivel nem gondolkodtam sokat a megírásukon). Nekem inkább valami közös program vagy ehető dolog tetszene. Persze nyilván ez nem olyan maradandó, mint amit Te írtál. De igazából maga az érzés, hogy nem felejtette el, ami számít. Szóval attól is nagyon boldog lennék, ha egy puszit nyom a számra. :)
23F
Én se értettem soha, hogy a lányok miért akarnak minden évforduló /születésnap /névnap /akármire olyat adni, amiben közös képek vannak o.O
Hát nemtom szép dolog szóval nem hajítanám ki az ablakon de valószínű 5 évente egyszer venném elő. Hasznosabb ajándékot is el tudnék képzelni, tökre egyetértek az utolsóval :P
18/F
Az msn beszélgetéses résznek nem örülnék annyira mert nem szeretem visszaolvasni, de a többi jó, közös képeket, videókat szeretem nézegetni, bár többnyire gépen szoktam.
Mondjuk amit a barátnőm ad az mind szép és jó és örülök neki mert tudom hogy szeret és soha nem dobnám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!