Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mióta megtudta a párom hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta megtudta a párom hogy biszexuális vagyok nagyon bunkón viselkedik. Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

A párommal egy éve vagyunk együtt, csak nem rég tudta meg rólam hogy a nőkhöz is vonzódom.

Ugye az első randikon nem láttam értelmét felhozni mert nem tudtam mi lesz belőle, aztán meg nagyon hamar belehabarodtam és egyáltalán nem is gondoltam másra, se férfira, se nőre.

Kb. 2 héttel ezelőtt a volt párom(aki nő) rámírt hogy megkérdezze mi van velem, mert régóta nem beszéltünk.

Nem váltunk el haragban de nem tartottuk a kapcsolatot.

A párom pont a telefonon segített beállítani valamit és megkérdezte hogy ki írt. Mivel nem volt ismerős neki a neve, megkérdezte honnan ismerem és hát ugye elmondtam hogy együtt voltunk fél évet, de nem tudom miért írt mert nem szoktunk beszélni. Nagyon meglepődött hogy nem mondtam neki hogy tetszenek a nők is, de neki is elmondtam hogy nem tartottam fontosnak mert őt szeretem és nem gondoltam másra.

Azóta nagyon bunkó

Mikor sétálunk az utcán mindig odaszólogat nekem tök hangosan hogy "vele is d*gnál, mi?", meg hasonlók.

Pedig nem csaltam meg soha

Azóta alig tud velem szépen beszélni, múltkor még az anyukámnak is úgy hozott fel hogy "a kétéltű lányod"

Ma arra jöttem haza a munkából hogy a közös képeinket lecserélte félmeztelen nők képeire, mellé meg odatűzött egy cetlit hogy "ha már úgyis bejönnek neked"

Próbáltam vele beszélni erről, ugye hogy ezeket miért csinálja de nem akar velem beszélni.

Már múltkor úgy fogtam magam és ültettem le hogy "na most beszélni fogunk", erre fogta magát és megsértődve elment a lakásból.

Mit tehetnék?

Ezelőtt nem volt semmilyen problémánk, boldogan éltük a mindennapjainkat.

22/L

2020. máj. 20. 16:00
1 2 3
 11/21 Sunshinedoll ***** válasza:
66%

Elég gyerekes a párod, én nem erőltetném a dolgot.

Te meg legközelebb tanuld meg jobban időzíteni az ilyen dolgokat, mert én elhiszem, hogy akár veszélyes is lehet, ha nem a megfelelő embernek mondod el azt, hogy biszexuális vagy, de túl sokáig sem érdemes húzni.

2020. máj. 20. 16:54
 12/21 anonim ***** válasza:
8%

Mekkora idióta az a pasi, aki kidob egy bi lányt?

Másnak meg fizetnie kell érte. :(

2020. máj. 20. 17:08
 13/21 anonim ***** válasza:
6%
Igen utolsó,max fizetünk értük,( ha felviszünk két prostit),de komoly kapcsolatra fenének sem kellenek a bi nők.
2020. máj. 20. 17:33
 14/21 anonim ***** válasza:
38%

13.-nak.

Neked nem kellenek.

2020. máj. 20. 17:41
 15/21 anonim ***** válasza:
41%
Amúgy is nehéz egy nőt megtartani, hátha még mindkét nemhez vonzódik ...
2020. máj. 20. 18:02
 16/21 anonim ***** válasza:
90%

5-ös vagyok, az itteni válaszok alapján azt mondom, mégis fontos viszonylag az elején tisztázni. Nem gondoltam, hogy ez sokaknak ennyire zavaró vagy akár kizáró ok lehet, de ha így van, joguk van tudni róla, hogy ennek tudatában dönthessenek, nekik ez oké-e így. Engem a legkevésbé sem zavarna, hogy a párom biszexuális, de jó néha emlékeztetni magam, hogy nem vagyunk egyformák.

Ettől még a párod bunkón reagált, gondolom, becsapva érzi magát és nem tudja kezelni a helyzetet.

2020. máj. 20. 18:10
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
Ugye tudjátok, nyomik, hogy a biszexuális nem zárja ki a monogámiát? Nem azt jelenti, hogy hármasban tolják, hanem hogy ha párkapcsolatban van EGY emberrel, annak nem számít a neme.
2020. máj. 20. 18:47
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyára nagyon féltékeny lett most, mert ezentúl már nem csak a pasiktól kell tartania, hanem tényleg bárki, bárhol megtetszhet neked. Szerintem ezt vetíti ki most a bunkóságával.

De hogy fel tudja-e ezt dolgozni? Hát nem úgy tűnik egyelőre.

2020. máj. 20. 20:09
 19/21 anonim ***** válasza:
68%
Az a baj hogy te nem veszed komolyan azt, hogy másnak igenis fontos hogy a párja vonzódik e egyébként a saját neméhez is. Mármint szerintem sokan vannak úgy vele, pl én is, hogy erről mindenképpen szeretnék tudni, mielőtt osszejovok valakivel. Vagy nem tudom lehet csak én látom így..
2020. máj. 21. 11:05
 20/21 anonim ***** válasza:
69%
Ellene nem tehetsz semmit, már ez így alakult. Tanulj belőle,hogy mással a közeljövőben ne legyél ilyen ,ne rejtsd véka alá a témát. Azért eléggé fontos aspektusa az egy kapcsolatnak,hogy mennyire vallunk őszintén magunkról (kik vagyunk, mit szeretünk,mit nem szeretünk,stb.)... Én is kiakadtam volna a helyében,persze nem ennyire,de érted, azért csak rosszul esik az embernek,ha erről ,,titkolózik" a párom. Elhallgattad,hogy biszexuális vagy,és ez bizony nem volt szép. De nem baj, ne keseredj el. Ha szeret téged,el fogja ezt fogadni. Sajnálom,hogy így alakult.
2020. máj. 22. 21:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!