Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta megtudta a párom hogy biszexuális vagyok nagyon bunkón viselkedik. Mit tehetek ellene?
A párommal egy éve vagyunk együtt, csak nem rég tudta meg rólam hogy a nőkhöz is vonzódom.
Ugye az első randikon nem láttam értelmét felhozni mert nem tudtam mi lesz belőle, aztán meg nagyon hamar belehabarodtam és egyáltalán nem is gondoltam másra, se férfira, se nőre.
Kb. 2 héttel ezelőtt a volt párom(aki nő) rámírt hogy megkérdezze mi van velem, mert régóta nem beszéltünk.
Nem váltunk el haragban de nem tartottuk a kapcsolatot.
A párom pont a telefonon segített beállítani valamit és megkérdezte hogy ki írt. Mivel nem volt ismerős neki a neve, megkérdezte honnan ismerem és hát ugye elmondtam hogy együtt voltunk fél évet, de nem tudom miért írt mert nem szoktunk beszélni. Nagyon meglepődött hogy nem mondtam neki hogy tetszenek a nők is, de neki is elmondtam hogy nem tartottam fontosnak mert őt szeretem és nem gondoltam másra.
Azóta nagyon bunkó
Mikor sétálunk az utcán mindig odaszólogat nekem tök hangosan hogy "vele is d*gnál, mi?", meg hasonlók.
Pedig nem csaltam meg soha
Azóta alig tud velem szépen beszélni, múltkor még az anyukámnak is úgy hozott fel hogy "a kétéltű lányod"
Ma arra jöttem haza a munkából hogy a közös képeinket lecserélte félmeztelen nők képeire, mellé meg odatűzött egy cetlit hogy "ha már úgyis bejönnek neked"
Próbáltam vele beszélni erről, ugye hogy ezeket miért csinálja de nem akar velem beszélni.
Már múltkor úgy fogtam magam és ültettem le hogy "na most beszélni fogunk", erre fogta magát és megsértődve elment a lakásból.
Mit tehetnék?
Ezelőtt nem volt semmilyen problémánk, boldogan éltük a mindennapjainkat.
22/L
Azt hiszem, hogy most nem csak azt tudta meg, hogy biszexuális vagy, hanem teljesen ebizonytalanodott. Az vagy, akinek eddig gondolt, akinek eddig megismert? (mert nem hitte volna rólad, ezek szerint elképzelni sem tudta)
Jelenleg azt érezheti, ha ebben nem voltál őszinte, vajon még mit felejtettél el közölni? Hazudtál vagy elhallgattál mást is? Esetleg az egész kapcsolat alól kiment a talaj?
Ez egy kulcsfontosságú információ valakivel kapcsolatban, akit szeretek. Jogom van hozzá, hogy eldöntsem, felvállalom-e, el tudom-e fogadni. Hibáztál. Ha szeret és feldolgozza, nem veszett ügy ez, de úgy tűnik, ez több neki, mint amennyit elbír.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!