Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drága párom mostanában mindig egy fiatal csávóval lóg. Megvárják egymást mindenhol, orvoshoz is együtt mennek. Szeruntetek?
Figyelt kérdés
Oké,hogy munkatársak,a sráccal is ismerjük már egymást 1000 éve,de nem kéne egymáshoz ragadni mindenhol meg egy bevásárlókocsiba vásárolni.Vizsgálatokra is elkisérik egymást,kávézóba is beülnek. A fiatalembernél állandóan a párom csomagja,szatyra van mintha olyan nehéz lenne és segítene neki,pedig egyáltalán nem nehéz.Szerintem ez nem szép dolog. A beosztász is úgy alakítják,hogy együtt utazzanak!Az élettársnőm azt válaszolta,hogy nem érdekli ki mit pletykál, szabadakarattal rendelkezik amúgy is mert minden embert ez megillet. Azért ennyire nem kellene! Én soha nem haverkodtam nőkkel érdekes!2020. jan. 21. 06:26
31/32 A kérdező kommentje:
Változókorban lévő nő. Neki már nem lehet gyerek. Egyébként is vannak neki.
2020. jan. 25. 13:30
32/32 anonim válasza:
attól hogy változó korba van nem kell pics, äskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!