Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drága párom mostanában mindig egy fiatal csávóval lóg. Megvárják egymást mindenhol, orvoshoz is együtt mennek. Szeruntetek?
Mi ez a likolgatasos fszság? Én is szoktam és párom is..és? Ettől még nem csalom meg.
Nekem is van férfibaratom, 10en éves barátságok. A párod ezt a részét túlzásba viszi. Sztm azért ez sok amit csinál. Meg az ilyen fris barátságok..nem tudom.
Na igen,értem.. de állandóan nekem mondják a többiek,hogy mindig azzal a csávókával járkál,beszélgetnek órákat,vásárolnak.
Nem esik jól.És igen. Sokkal többet foglalkozik a munkatársaival,mindig másoknal segít engem meg elhanyagol. Nyílván nem fogom örökkön örökké minden nap megemlíteni neki ezeket,inkább magamba foltom, de ezzel azt éri el,hogy elmegy a kedvem tőle mert haragszom rá. Szexuális életünk is 0 lett. Amíg nem ment el dolgozni addig jó volt minden, most meg bekerült a munkahelyi körforgásba,emberek,csávók közé már egészen más lett. Mintha kicserélték volna. Persze ha megtudná,hogy momdjuk a pénztáros Marcsikával többet beszélek a kelleténél akkor biztos jóba vagyok vele mert minden férfi ilyen,a nők meg ribizlik. De amit ő csinál az véleménye szerint nem baj. Egoista,önző lett. Én meg akkor viseljek el mindent?
2es vagyok! Nem, nem kell elviselni! Túlzásba viszi, mint írtam.
Ne folytsd el magadba! Beszélj vele erről, ha nem és nem változik, akkor nincs értelme sztm...pláne, hogy nem is foglalkozik veled.
N27
De ne lájkolgassunk senkit!
Direkt olyan embereket lájkolgat akiket most ismert meg. Más dolog ha gyerekkori ismerősünket,jóbarátunkat,munkatársunkat lájkolunk. De egy olyan férfit,férfiakat miért kell akiket csak látásból ismer? És állandóan! De a való életben meg egy másik illetővel van sülve főve! A válasz mindig az,tőle,hogy szabadakarattal rendelkezik buta minden ember akik dogmák,szabályok szerint él!
A pasi már ledumálta a csajodról a bugyit.
Én ezek után egy szikra energiát nem tennék bele a kapcsolatban, azonnal kidobnám.
Azt menjenek együtt ahová akarnak.
Itt nem a szabad akaratról van szó, hanem a tiszteletről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!