Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy együtt vagyok egy 47 éves nővel?
Ahogy a 4-es mondja. Neked van időd még családot alapítani, a barátnődnek pedig mi veszítenivalója van?Esetleg annyi,hogy halad fölötte az idő és nehezebben fog megfelelő párt találni ha Te eljutsz odáig,hogy szakítani szeretnél.
Mert vélhetőleg el fogsz jutni odáig...
Ne kerüljön gyakran szóba ez a téma mert megmérgezi a kapcsolatotokat. Egyszer beszéljétek át ki mit szeretne/vár el, ettől a kapcsolattól, és zárjátok le a továbbiakban,hogy erről beszéltek.
Nő vagyok, én is voltam ilyen kapcsolatban, hasonló korkülönbséggel. Igaz, az szeretői viszony volt, én kapcsolatban álltam. Nem zártam le a kapcsolatomat miatta, nem hittem,hogy hosszabb távon működni fog.Viszont mai napig bennem van. és valahol sajnálom,hogy akkor nem éltem meg intenzívebben azt az egészet.
Az azért érdekelne hogy annak hogy lett vége? Mi történt?
Egyébként hasznos a válasz de ez a megcsalás dolog nekem személy szerint nem fér bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!