Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drága párom mostanában mindig egy fiatal csávóval lóg. Megvárják egymást mindenhol, orvoshoz is együtt mennek. Szeruntetek?
A feleséged talált egy (pár) új hobbipasit magának! 😉
Semmi gáz végülis nyilvánvaló ezek alapján.
Simán elképzelhető, hogy csak barátok. Nekem is vannak ilyen barátnőim (pasi vagyok) és nem dumáltam le egyikről se a bugyit. A friend zone az friend zone.
Persze az izgalmasabb, tévésorozatokból tanult változat az, hogy a feleségedet más is dugja. De szerintem ez nincs feltétlenül így.
Amúgy az én feleségemnek is van ilyen jóbarátja, és kizárt, hogy lefeküdjenek.
13-as/
De téged nem zavar,hogy egy ffi a jó haverja,barátja? Pedig azt mondják ffi és nő között nem lehet barátság!
Ha előtted is barátok voltak az másabb!
De ha a kapcsolatotok alatt beszélgetne férfiakkal akkor szerintem nem esne jól!
Méghogy férfi és nő között nem lehet barátság? Óriási tévedés! Nekem férfiként négy női barátom is van, ketten közülük tartós párkapcsolatban élnek, a legközelebbi barátom is nő. Kettesben szoktam találkozni velük, néha fél napokat is együtt töltünk, nagyokat beszélgetünk és fel sem merül, hogy több legyen köztünk.
Ha nincs semmi közvetlen bizonyíték arra, hogy a párod megcsal, akkor igazából csak a félelmeid táplálják a kellemetlen gondolatokat. Vagyis a probléma eredete jórészt benned van, nem őbenne. Elmondhatod a párodnak őszintén azt, hogy féltékeny vagy, de sajnos ez visszafelé is elsülhet, eltávolodhat emiatt tőled. Ahogy szokták mondani, szeretetet lehet adni és kapni is; csak egyvalamit nem lehet: szeretetet zsarolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!