Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Drága párom mostanában mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Drága párom mostanában mindig egy fiatal csávóval lóg. Megvárják egymást mindenhol, orvoshoz is együtt mennek. Szeruntetek?

Figyelt kérdés
Oké,hogy munkatársak,a sráccal is ismerjük már egymást 1000 éve,de nem kéne egymáshoz ragadni mindenhol meg egy bevásárlókocsiba vásárolni.Vizsgálatokra is elkisérik egymást,kávézóba is beülnek. A fiatalembernél állandóan a párom csomagja,szatyra van mintha olyan nehéz lenne és segítene neki,pedig egyáltalán nem nehéz.Szerintem ez nem szép dolog. A beosztász is úgy alakítják,hogy együtt utazzanak!Az élettársnőm azt válaszolta,hogy nem érdekli ki mit pletykál, szabadakarattal rendelkezik amúgy is mert minden embert ez megillet. Azért ennyire nem kellene! Én soha nem haverkodtam nőkkel érdekes!
2020. jan. 21. 06:26
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Hát kövezzenek meg!

De akkor sem esik jól,hogy tömegközlekedési eszközön is mindig egymás mellett ülnek, megvárják egymást mindenhol,örülnek egymásnak,röhögcsélnek,segítenek egymásnak mindenben.. egy kapcsolat nem ilyenből alakul ki? Meg mások is észre vették,hogy mindig félre vonulva várják a buszt. Velem soha nem volt soha vásárolni,az illetővel meg együtt mennek direkt mindig. Azért nem kellene megalázni és ilyen feltünően mutatkozni,viselkedni másik ffivsl. Rengeteg nő ismerőse van a péromnsk. Haverkodjon velük. Ami érdekes,hogy a párom ezt a gyereket mindig kinevette korábban,hogy mindig az anyjával jár vásárolni és soha nem volt még nője. Most meg a legjobb ismerőse jóban rosszban.

2020. jan. 21. 14:21
 22/32 anonim ***** válasza:
Háát ezeket a dolgokat veled kéne együtt csinálnia. Oké egy egyedülálló nő azt csinál amit akar de ő párban van es oke a szabad akarat de a te velemenyed se erdekli akkor nem ertem minek vagytok meg egyutt, furcsa hogy van egy tarsa es a tarsanak erzesei es nem érti. Szerintem nem tisztel teged. Kerdezd meg hogy kivel jar tudja-e mert te ugy tudtad veled. De gondolom te nem a kigyurt verekedos alfa him vagy hanem egy eq intelligens tars. Ha igy van a baratnod nagyon nem tiszteli az erzeseidet.
2020. jan. 24. 01:04
 23/32 anonim ***** válasza:
Szegeny csavot is csak eteti ezek alapjan a parod ne haragudj. A srac meg naiv hiszen nem volt meg senkije de szerintem a parod csak kihasznalja a sracot van egy olyan sejtesem. Hiszen keznel van egy kollega aki cipelheti a csomagjait.
2020. jan. 24. 01:06
 24/32 anonim ***** válasza:
51%
Lehet ha a srac tudna hogy kinevette a parod akkor direkt ugy dolgozna hogy ne talalkozzon vele. Kedves a parodtol h hulyenek nez teged is es a sracot is. Szerintem cimbizz a sraccal lehet ti ketten igaz baratok lennetek hagy feltekenykedjen az asszony hogy nem vele hanem veled megy boltba a srac. 😉
2020. jan. 24. 01:09
 25/32 A kérdező kommentje:

22,23,24-es!

Nem tudom honnan sejted,de ezek a gondolatok mind igazak. A srácnak soha nem volt senkije max talán egyszer pár hónapig fiatalabb korában. Egyébként ő a haverom ha mi találkozunk valahol,tömegközlekedési eszközön vagy bárhol,szintén közvetlenül viselkedik. Jó pér hete beszélgettem vele sokat,nem vettem észre rajta titkolózást,viszont beszéltünk a munkáról,munkahelyekről,csajokról.. a páromat meg se említette,hogy mindig együtt vannak.

2020. jan. 24. 10:38
 26/32 A kérdező kommentje:
Párom azt mondja,hogy ő már megváltozott. Rájött,hogy az ember lelke,döntése szabad,nem kell gyökeresen dogmákhoz,szabályokba kapaszkodni konzervatív módon..nem szabad semmivel foglalkozni csak mindig azt ami saját magunknak jó. De ugyanakkor ez az említett nő szinte minden embernek segít,boldognak,boldogtalannak.. mindenkivel szivesen beszélget,közvetlen lett. Nőkkel/férfiakkal egyaránt.
2020. jan. 24. 10:47
 27/32 anonim ***** válasza:

Várj, fordítom:

" azzal fekszem le akivel csak akarok, mert nekem így jó, így érzem jól magam. Senkinek -neked sem- semmi köze ahhoz mikor mit csinálok, én ezt és így élvezem."

Na... mit szeretnél még tudni??

Egyáltalán minek vagy még együtt ezzel a nővel?

2020. jan. 24. 10:50
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez kuka!
2020. jan. 24. 13:25
 29/32 A kérdező kommentje:
Állítólag azért érzi magát szabad embernek mert nem jegyeztem el, nem vettem feleségül stb.. így nem tartozik senkihez.
2020. jan. 24. 13:29
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom....

Ne is vedd el, csak zsarol...

Ha gyereket akar akkor megint más pasikkal lóg? Tiszta gyerekes

2020. jan. 25. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!