Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drága párom mostanában mindig egy fiatal csávóval lóg. Megvárják egymást mindenhol, orvoshoz is együtt mennek. Szeruntetek?
Hát kövezzenek meg!
De akkor sem esik jól,hogy tömegközlekedési eszközön is mindig egymás mellett ülnek, megvárják egymást mindenhol,örülnek egymásnak,röhögcsélnek,segítenek egymásnak mindenben.. egy kapcsolat nem ilyenből alakul ki? Meg mások is észre vették,hogy mindig félre vonulva várják a buszt. Velem soha nem volt soha vásárolni,az illetővel meg együtt mennek direkt mindig. Azért nem kellene megalázni és ilyen feltünően mutatkozni,viselkedni másik ffivsl. Rengeteg nő ismerőse van a péromnsk. Haverkodjon velük. Ami érdekes,hogy a párom ezt a gyereket mindig kinevette korábban,hogy mindig az anyjával jár vásárolni és soha nem volt még nője. Most meg a legjobb ismerőse jóban rosszban.
22,23,24-es!
Nem tudom honnan sejted,de ezek a gondolatok mind igazak. A srácnak soha nem volt senkije max talán egyszer pár hónapig fiatalabb korában. Egyébként ő a haverom ha mi találkozunk valahol,tömegközlekedési eszközön vagy bárhol,szintén közvetlenül viselkedik. Jó pér hete beszélgettem vele sokat,nem vettem észre rajta titkolózást,viszont beszéltünk a munkáról,munkahelyekről,csajokról.. a páromat meg se említette,hogy mindig együtt vannak.
Várj, fordítom:
" azzal fekszem le akivel csak akarok, mert nekem így jó, így érzem jól magam. Senkinek -neked sem- semmi köze ahhoz mikor mit csinálok, én ezt és így élvezem."
Na... mit szeretnél még tudni??
Egyáltalán minek vagy még együtt ezzel a nővel?
Jézusom....
Ne is vedd el, csak zsarol...
Ha gyereket akar akkor megint más pasikkal lóg? Tiszta gyerekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!