Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság a nők már nem szívese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság a nők már nem szívesen adnak a párjuknak egy tányért ételt sem. Ez miért jó?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam egy feminista érzelmű nővel készült interjút, akinek a gondolataiból az szűrhető le, hogy nem lehet elvárni egy nőtől, hogy főzzön a férjének, azt meg pláne nem, hogy kiszolgálja.

Manapság már egyre jobban kezd kialakulni az a nézet, hogy a nőknek tuljdonképpen nem is kell tudnia főzni. Van, aki kifejezetten büszke erre, arra meg végképp, hogy ő nem akarja kiszolgálni a férfit. Vagy legfeljebb arról van szó, hogy amikor az a nyomorult hazajön a munkából fáradtan, meg éhesen, akkor a nő ősszeszorított fogakkal csinál neki egy rántottát, és elé löki: "Ne, egyél...".

Olvastam arról, hogy számos férfi van, aki hamar beérkezik a munkahelyére, de a hazamenetel már nem megy ilyen gyorsan. Sok férfi nem akar hazamenni, hanem inkább bent marad még, vagy valahová elmegy. És teljesen érthető, hiszen ki akarna hazamenni, amikor otthon egy olyan nő várja, aki egy tányér ételt sem akar neki adni, holott ő aznap szabadnapos volt.

Nem értem, miért jó ez a nőknek.

2019. dec. 1. 10:22
 71/101 anonim ***** válasza:
97%

"de olyan nő nincs, aki megérdemelten keresne ennyit. Ahhoz okosnak kell lenni."

IQ teszteken a nők jobban teljesítenek. Te viszont az átlagnál is sokkal butább vagy.

2019. dec. 1. 18:55
 72/101 anonim ***** válasza:
100%

"Ti is csak szexre vagytok jók, csak nálatok többe kerül, és még az anyagiakon felül rabszolgának is tartjátok a férfit."

Nem vagyok senki pénzére rászorulva. Rabszolgának meg pont ti akartok nőt, ahogy a kérdés is bizonyítja.

Nyugodtan legyél egy prostival, az legalább őszintén van veled, biztos elég okos és tanult is, de legalább egy szinten vagytok :D

2019. dec. 1. 18:57
 73/101 anonim ***** válasza:
100%
Legyenek boldogabbak prostikkal, tőlem nem vesz ez el semmit. Mindenki mást keres az életben.
2019. dec. 1. 19:01
 74/101 anonim ***** válasza:
0%

"IQ teszteken a nők jobban teljesítenek. Te viszont az átlagnál is sokkal butább vagy."

Hazudsz. A férfiak és a nők átlag IQ-ja megegyezik, de csak azért, mert férfiak között több az értelmi fogyatékos. A kiemelkedő intelligenciájú emberek (én csak őket vagyok hajlandó okosnak nevezni) szinte mind férfiak.

"Rabszolgának meg pont ti akartok nőt, ahogy a kérdés is bizonyítja."

Az nem rabszolgaság, ha nektek IS be kell szállnotok a házimunkába. Még akkor sem, ha ti napi fél-egy óra munkát is rabszolgaságnak éreztek, mert soha életetekben nem dolgoztatok.

"Nyugodtan legyél egy prostival, az legalább őszintén van veled, biztos elég okos és tanult is, de legalább egy szinten vagytok :D"

Tapasztalataim alapján a prostik általánosságban véve okosabbak, mint a női átlag. Valószínűleg azért, mert sok férfival találkoznak a munkájuk során.

2019. dec. 1. 19:23
 75/101 anonim ***** válasza:
89%
Tehát ha főzök, amit nem akarok, akkor kaphatok egy pasit, aki prostikhoz jár, amit nem akarok. Pengeéles logika.
2019. dec. 1. 19:53
 76/101 anonim ***** válasza:
7%
A te nem túl pengeéles logikádat minősíti, ha neked ez jött le az egészből.
2019. dec. 1. 19:54
 77/101 anonim ***** válasza:
97%
És a nők hibája, hogy te egy retkes krvával jobban elvagy :D A lukát árulja, mert tudja, hogy a sok nem normális meg perverz inkább fizet érte, minthogy változtasson magán.
2019. dec. 1. 20:16
 78/101 anonim ***** válasza:
0%
Te sem vagy különb, hiába hiszed annak magadat. Ugyanúgy pénzért teszed szét a lábad, legfeljebb te párkapcsolatnak nevezed, és erre hivatkozva magasabb a tarifád. Ez az egyetlen különbség.
2019. dec. 1. 20:38
 79/101 anonim ***** válasza:
19%

Pusztán azt próbáltam jelezni nagyon csodálkozom,hogy ilyen magasan kvalifikált, intelligens hölgyek ennyi időt és energiát fektetnek ebbe s felesleges,egyre nívótlanabb vitába.

Ennyi idő alatt össze is dobhattatok volna egy finom vacsit akár,vagy olvassatok egy mesét a lurkóknak.:)

Nektek is kellemes adventet!

Puszi.

2019. dec. 1. 20:40
 80/101 anonim ***** válasza:
94%
Ne anyádból indulj ki, nem minden nő egy iskolázatlan buta qrva.
2019. dec. 1. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!