Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság a nők már nem szívese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság a nők már nem szívesen adnak a párjuknak egy tányért ételt sem. Ez miért jó?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam egy feminista érzelmű nővel készült interjút, akinek a gondolataiból az szűrhető le, hogy nem lehet elvárni egy nőtől, hogy főzzön a férjének, azt meg pláne nem, hogy kiszolgálja.

Manapság már egyre jobban kezd kialakulni az a nézet, hogy a nőknek tuljdonképpen nem is kell tudnia főzni. Van, aki kifejezetten büszke erre, arra meg végképp, hogy ő nem akarja kiszolgálni a férfit. Vagy legfeljebb arról van szó, hogy amikor az a nyomorult hazajön a munkából fáradtan, meg éhesen, akkor a nő ősszeszorított fogakkal csinál neki egy rántottát, és elé löki: "Ne, egyél...".

Olvastam arról, hogy számos férfi van, aki hamar beérkezik a munkahelyére, de a hazamenetel már nem megy ilyen gyorsan. Sok férfi nem akar hazamenni, hanem inkább bent marad még, vagy valahová elmegy. És teljesen érthető, hiszen ki akarna hazamenni, amikor otthon egy olyan nő várja, aki egy tányér ételt sem akar neki adni, holott ő aznap szabadnapos volt.

Nem értem, miért jó ez a nőknek.

2019. dec. 1. 10:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/101 anonim ***** válasza:
98%
És te várod a nejed egy tál meleg levessel, mikor hazaér a munkából? Vagy csak kovetrlizni tudsz? Miért kéne kiszolgálni téged? Röhej, mikor ilyent elvár valaki egyoldaluan, csak mert farka van.
2019. dec. 1. 10:45
 12/101 anonim ***** válasza:
100%

"És teljesen érthető, hiszen ki akarna hazamenni, amikor otthon egy olyan nő várja, aki egy tányér ételt sem akar neki adni, holott ő aznap szabadnapos volt."

Az viszont már nem teljesen érthető ha ilyen rossz a pasasnak a nővel, akkor minek él vele?Egyáltalán minek költözött össze vele?

2019. dec. 1. 10:49
 13/101 anonim ***** válasza:
2%
A mai nők nagy része elvárja, hogy a férfi, amellett, hogy eltartja, ki is szolgálja őt. Ha a férfi elvárja, hogy a kisujjukat is megmozdítsák, akkor már büdös disznó.
2019. dec. 1. 10:49
 14/101 anonim ***** válasza:
100%
Főzni tudó és szerető nőként mondom, hogy senkinek nem KELL tudnia főzni a mai világban. Akinek igénye van főtt kajára és van kedve megtanulni, kísérletezni, az tud főzni, akinek pedig elég a vajas kenyér, zacskós leves és rendelt kaja, esetleg minden nap az anyjához vagy a nagyihoz jár enni, az nem fog megtanulni. Ez így teljesen jól van, mindenki el tudja dönteni, hogy milyen párt választ, elvárni meg mindenki azt vár el, amit akar. Én szívesen főznék a páromnak is, ha lenne. Nem azért, mert "ez a nő dolga", vagy mert olyan sokat dolgozott szegény, legyen már meleg kaja munka után (mivel én sem a p#námat vakargatom otthon egész nap, ahogy a nők nagy része is dolgozik a mai világban és ugyanolyam fáradtan és éhesen mennek haza, mint a férfiak, a legtöbb nap pedig nem szabadnap), hanem simán csak azért, mert saját magamnak is szeretek főzni, kipróbálni új recepteket, nyilván akkor már a páromnak is készítek egy adagot. Ha viszont épp nem érnék rá és az asztalt verné, amiért nincs 3 fogásos, frissen főtt ebéd, akkor már nem lenne a párom. Dolgozó emberek esetén szerintem teljesen természetes, hogy az végzi el az otthoni feladatokat (beleértve a főzést is), aki épp jobban ráér. Nálunk apám is tud főzni, ő kora reggeltől kora délutánig dolgozott, anyám pedig késő délutánig, néha estig. Ha apám nem lett volna hajlandó fakanalat venni a kezébe és állandóan azt vártuk volna, hogy mikor jön haza anyám, hogy megfőzzön, akkor fél életemben vajas kenyéren éltem volna. Mivel viszont tud főzni, mire anyám hazaért, már volt meleg vacsora, teljesen természetes volt, hogy aki épp otthon van és nincs semmi fontosabb dolga, az megfőz a családnak.
2019. dec. 1. 10:59
 15/101 anonim ***** válasza:
98%

'hogy a férfi, amellett, hogy eltartja,'

A nők is dolgoznak, te ertelmi fogyatékos.

2019. dec. 1. 11:06
 16/101 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogok emiatt összeveszni senkivel.Főzni nem fogok mert amit csinálok az úgyis csak nekem ehető és én sem várom el a nőtől.

Befizetek menüt kifőzdébe ill. rendelek időnként különlegesebb fogást inkább.

Viszont ha nem tetszik a rendszer kevésbé gazdaságos mivolta akkor ne nekem panaszkodjon.

2019. dec. 1. 11:16
 17/101 anonim ***** válasza:
91%

Azért mert kenyszer a konyhaban dekkolni 1 v 2 órát .

A szabad idobol megy el. Kotottseg,meg allandoan csinalni kell.

Miért nem csinalod te?

2019. dec. 1. 11:30
 18/101 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen főzök a páromnak. De ő is szívesen főz nekem. Ha nem így lenne, nem lennénk együtt. Ja és nem vesszük természetesnek a másik munkáját, mindig hálásak vagyunk, amikor a másik főz nekünk is. Sokszor egyébként együtt főzünk, pl én a rizst és a salátát, ő a húst.
2019. dec. 1. 11:31
 19/101 anonim ***** válasza:
98%
Mikor a te "nyomorult" párod hazajön a munkából fáradtan meg éhesen, ugye meleg étellel várod, kiszolgálod és el is mosogatsz? UGYE?
2019. dec. 1. 11:40
 20/101 anonim ***** válasza:
98%

Nekem huszonéves koromra is összejött egy 550 ezres havi fizetés.

A tanulás a kulcsa a dolognak, nem az általánosítgatás és irigykedés. ;)

2019. dec. 1. 11:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!