Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a nők már nem szívesen adnak a párjuknak egy tányért ételt sem. Ez miért jó?
Nemrég olvastam egy feminista érzelmű nővel készült interjút, akinek a gondolataiból az szűrhető le, hogy nem lehet elvárni egy nőtől, hogy főzzön a férjének, azt meg pláne nem, hogy kiszolgálja.
Manapság már egyre jobban kezd kialakulni az a nézet, hogy a nőknek tuljdonképpen nem is kell tudnia főzni. Van, aki kifejezetten büszke erre, arra meg végképp, hogy ő nem akarja kiszolgálni a férfit. Vagy legfeljebb arról van szó, hogy amikor az a nyomorult hazajön a munkából fáradtan, meg éhesen, akkor a nő ősszeszorított fogakkal csinál neki egy rántottát, és elé löki: "Ne, egyél...".
Olvastam arról, hogy számos férfi van, aki hamar beérkezik a munkahelyére, de a hazamenetel már nem megy ilyen gyorsan. Sok férfi nem akar hazamenni, hanem inkább bent marad még, vagy valahová elmegy. És teljesen érthető, hiszen ki akarna hazamenni, amikor otthon egy olyan nő várja, aki egy tányér ételt sem akar neki adni, holott ő aznap szabadnapos volt.
Nem értem, miért jó ez a nőknek.
"És teljesen érthető, hiszen ki akarna hazamenni, amikor otthon egy olyan nő várja, aki egy tányér ételt sem akar neki adni, holott ő aznap szabadnapos volt."
Az viszont már nem teljesen érthető ha ilyen rossz a pasasnak a nővel, akkor minek él vele?Egyáltalán minek költözött össze vele?
'hogy a férfi, amellett, hogy eltartja,'
A nők is dolgoznak, te ertelmi fogyatékos.
Nem fogok emiatt összeveszni senkivel.Főzni nem fogok mert amit csinálok az úgyis csak nekem ehető és én sem várom el a nőtől.
Befizetek menüt kifőzdébe ill. rendelek időnként különlegesebb fogást inkább.
Viszont ha nem tetszik a rendszer kevésbé gazdaságos mivolta akkor ne nekem panaszkodjon.
Azért mert kenyszer a konyhaban dekkolni 1 v 2 órát .
A szabad idobol megy el. Kotottseg,meg allandoan csinalni kell.
Miért nem csinalod te?
Nekem huszonéves koromra is összejött egy 550 ezres havi fizetés.
A tanulás a kulcsa a dolognak, nem az általánosítgatás és irigykedés. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!