Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság a nők már nem szívese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság a nők már nem szívesen adnak a párjuknak egy tányért ételt sem. Ez miért jó?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam egy feminista érzelmű nővel készült interjút, akinek a gondolataiból az szűrhető le, hogy nem lehet elvárni egy nőtől, hogy főzzön a férjének, azt meg pláne nem, hogy kiszolgálja.

Manapság már egyre jobban kezd kialakulni az a nézet, hogy a nőknek tuljdonképpen nem is kell tudnia főzni. Van, aki kifejezetten büszke erre, arra meg végképp, hogy ő nem akarja kiszolgálni a férfit. Vagy legfeljebb arról van szó, hogy amikor az a nyomorult hazajön a munkából fáradtan, meg éhesen, akkor a nő ősszeszorított fogakkal csinál neki egy rántottát, és elé löki: "Ne, egyél...".

Olvastam arról, hogy számos férfi van, aki hamar beérkezik a munkahelyére, de a hazamenetel már nem megy ilyen gyorsan. Sok férfi nem akar hazamenni, hanem inkább bent marad még, vagy valahová elmegy. És teljesen érthető, hiszen ki akarna hazamenni, amikor otthon egy olyan nő várja, aki egy tányér ételt sem akar neki adni, holott ő aznap szabadnapos volt.

Nem értem, miért jó ez a nőknek.

2019. dec. 1. 10:22
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/101 anonim ***** válasza:
29%
91: mereszthetem, mert vagyok olyan jó, hogy már ne csak egy kis beosztott legyek a tápláléklánc aljáról. :)))
2019. dec. 3. 08:12
 92/101 anonim ***** válasza:
75%
Én az otthonról beszéltem, te nagyokos
2019. dec. 3. 08:14
 93/101 anonim ***** válasza:
75%
Szalag mellől előre léptél, vagy mi? Ekkora ésszel :D
2019. dec. 3. 08:15
 94/101 anonim ***** válasza:
74%
#38%: én meg tudok, mivel home office-ban dolgozom fejlesztőként, de majd szólok a főnökömnek hogy utazzon Angliabol ide egy szopásert. Úgyis jó pasi.
2019. dec. 3. 08:36
 95/101 anonim ***** válasza:
41%

Nincs kölköd?

Húha,hát ha így hivatkozol rá szerintem jobb is! :)

Köszi nem prostizom.Bár masszíroztatni sajnos van,hogy el kell járnom mert az asszonynépség nos,olyan amilyen.

Puszíí! :)

2019. dec. 3. 15:36
 96/101 anonim ***** válasza:
0%
#94 Fejlesztőként, na persze :D És még higgyem is el, hogy a szakmai tudásod miatt tartasz ott, ahol. A nők nem tudnak programozni, te sem lehetsz kivétel.
2019. dec. 3. 17:59
 97/101 anonim ***** válasza:
93%
Te meg a nőkről hogy beszélsz... Jobb hogy nincs neked :D
2019. dec. 3. 19:10
 98/101 anonim ***** válasza:
92%

"A nők nem tudnak programozni, te sem lehetsz kivétel."

Hú de mélységesen setét vagy, Istenem!

2019. dec. 3. 20:08
 99/101 anonim ***** válasza:
92%
A férfiak még úgyse adtak "tányér ételt" a párjuknak. Nem emlékszem, hogy ekkora hiszti lett volna, hogy most akkor mit eszünk.
2019. dec. 3. 20:47
 100/101 A kérdező kommentje:

81%-os!

Milyen programnyelvet ismersz?

És úgy általában mikor kezdődött az érdeklődésed a számítástechnika iránt?

2019. dec. 3. 20:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!