Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy a párotok azt mondja úgymond csak viccből egy nőre, hogy szívesen "lefeküdne vele"?
Csak obszcénebben. Konkrétan egy lagziban voltunk, ott látta ezt a csajt. Volt a combján valami "szexi" tetkó, másnap nekem mondja, hogy csináltathatnék én is ilyet.
Aztán mint utólag kiderült, olyat is mondott erről a csajról, hogy a feje nem jön be neki, de jó a feneke, hátulról szívesen meg...
Ha te azt mondod kérdező, hogy ugyan ebben a párkapcsolatban nem néztél meg egy férfit sem, akkor hazudsz!
Ha az bánt, hogy kimondja azt amit te meg gondolsz, semmi nincs benne.
Néha kimondjuk amit gondolunk, és az írásodból az jött le, hogy nem neked mondta.
Tudod még hány csajról gondolja ezt a pasid, hogy jól megdugná? Na ne is akard tudni mert bedurcáznál.
Pasiból van mit vártál? Ha nem lettél volna ott simán felszedte volna a csajt egy körre.
"Régebben a nők az ilyen surmó párjuknak egy jó nagy tarkóra csapást adtak, te is gyakorolhatnád, mert hatékony."
Az erőszak a megoldás, persze
4es: te is azt hiszed, hogy egy normális nő az egy férfi, azaz minden férfinak akit minimálisan megnéz, már v-be is rakja a combjait. Érdekelnének olyan képzések, ahol ezt a surmó mentalitást tanítják, akkor is, ha otthoni nevelésnek része ez.
6os: a verbális és érzelmi erőszakról is érdemes olvasni, a 21. században vagyunk. De nem szükséges ezekről neked olvasnod, ha érdektelen vagy lusta vagy, ez is 21. századi jellemzője az embereknek.
1-esnek igaza van.
Sok nőben és sok férfiban is megfordul ez ha lát egy vonzó személyt, hogy jól néz ki lefeküdne vele, de ha szereti és tiszteli a társát ez csak egy gondolat.
De a lényeg amit az 1-es is írt, hogy ezt az emberek magukban tartják.
Köszi a válaszokat! Jah igen nem nekem mondta, hanem a családja előtt, amikor nézték vissza az esküvős képeket (ugyanis a nővére ment férjhez) én meg nem voltam ott.
Nem az a gond, hogy ilyeneket gondol, tudom, sőt mondok jobbat én is gondolok ilyeneket, de nem mondom ki főleg nem a család előtt.
Szerintem ezzel engem aláz meg mások előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!