Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy a párotok azt mondja úgymond csak viccből egy nőre, hogy szívesen "lefeküdne vele"?

Figyelt kérdés

Csak obszcénebben. Konkrétan egy lagziban voltunk, ott látta ezt a csajt. Volt a combján valami "szexi" tetkó, másnap nekem mondja, hogy csináltathatnék én is ilyet.

Aztán mint utólag kiderült, olyat is mondott erről a csajról, hogy a feje nem jön be neki, de jó a feneke, hátulról szívesen meg...

2019. szept. 16. 09:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nem normális hanem rendkívül sértő.

Normálisnak esetleg azt tekintem ha ránéz egy nőre mert szépnek találja, viszont nem nézegeti hosszan mert az már tiszteletlenség.

Nem értem miért evidens mibdenkinek, hogy csak azért mert egy nő vonzó akkor rögtön megd*gná a pasi...

Oké, elhiszem, hogy sokan igen, de talán azért nem mind, és azt meg ne tartsuk már normálisnak, hogy a barátnőjének még kommentálja is a másik nő iránt érzett vágyait..

Itt valaki írta, hogy nőként ugyanerre gondolunk..

Biztos nem nő volt az illető..

Nekem az életbe eszembe nem jutna szexre gondolni egy idegen pasival csak azért mert jól néz ki..bár lehet, hogy én vagyok túl régimódi..

2019. szept. 16. 10:48
 12/17 A kérdező kommentje:
Amúgy meg megbízok benne, hogy nem csalna meg, ezzel sincs gond, hanem azzal, amit már az előbb is leírtam.
2019. szept. 16. 10:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a párodat nem érdekli, hogy te mennyire bízol meg benne azért, mert (ahogyan a korábbi hozzászólók is írták) nem tisztel téged. Hosszabb távon nézd meg azt, hogy mennyire viszonoz neked érzelmeket.
2019. szept. 16. 10:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Intelligens ember az ilyenről hallgat,ha el is gondolja magában.
2019. szept. 16. 12:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Gáz, ha ki is mondja. Párod egy nagy tahó lehet.
2019. szept. 16. 12:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Viccből... na persze. És te ezt beveszed?
2019. szept. 16. 12:40
 17/17 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem gond, ezzel nem szabd lenni viccelődni. Elégedjen meg azzal, hogy neki már van társa. Ennyi.
2019. szept. 16. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!