Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság a nők már nem szívese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság a nők már nem szívesen adnak a párjuknak egy tányért ételt sem. Ez miért jó?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam egy feminista érzelmű nővel készült interjút, akinek a gondolataiból az szűrhető le, hogy nem lehet elvárni egy nőtől, hogy főzzön a férjének, azt meg pláne nem, hogy kiszolgálja.

Manapság már egyre jobban kezd kialakulni az a nézet, hogy a nőknek tuljdonképpen nem is kell tudnia főzni. Van, aki kifejezetten büszke erre, arra meg végképp, hogy ő nem akarja kiszolgálni a férfit. Vagy legfeljebb arról van szó, hogy amikor az a nyomorult hazajön a munkából fáradtan, meg éhesen, akkor a nő ősszeszorított fogakkal csinál neki egy rántottát, és elé löki: "Ne, egyél...".

Olvastam arról, hogy számos férfi van, aki hamar beérkezik a munkahelyére, de a hazamenetel már nem megy ilyen gyorsan. Sok férfi nem akar hazamenni, hanem inkább bent marad még, vagy valahová elmegy. És teljesen érthető, hiszen ki akarna hazamenni, amikor otthon egy olyan nő várja, aki egy tányér ételt sem akar neki adni, holott ő aznap szabadnapos volt.

Nem értem, miért jó ez a nőknek.

2019. dec. 1. 10:22
 61/101 anonim ***** válasza:
97%

"Az a baj, hogy bennetek nőkben, megvan a megfelelési kényszer, "

Ja, mert a férfiakban nincs :D EZ a nap vicce volt!

AKkor egójuk van, de mégis olyan gyenge lábakon, hogy rögtön leqrváznak minden nőt, aki sikert ér el.

Részemről mérnök vagyok, és való igaz, ideges leszek az ilyen paprikajncsiktól, mint itt jópáran.

2019. dec. 1. 16:21
 62/101 A kérdező kommentje:

Jól mondod, férfiakban nincs.

A többség ugyanis nem férfi, csak hímnemű..

Te sem bírtad ki amúgy, hogy ide ne írd az eredményedet, hogy mérnök vagy. Nagybátyám meg egy menő üzletember volt már huszonévesen is, később olyan kocsival járt, ami az emberek egy részének talán soha nem lesz. Mégsem vágott fel vele, ha kérdezték, rendszerint cégesnek mondta a kocsit, holott sajátja volt.

2019. dec. 1. 16:31
 63/101 anonim ***** válasza:
100%
Régen nem volt szokás felvágni a kocsival. Most meg igen, és a férfiak is felvágnak vele. Nézd meg, hány férfi menőzik itt gyk-n a fizuval és hány nő. Én folyton férfi kommentelőket látok, hogy verik magukat a nagy fizetésre.
2019. dec. 1. 16:41
 64/101 A kérdező kommentje:
Az említett eset már több, mint 10 éves. Akkor már divat volt felvágni.
2019. dec. 1. 16:46
 65/101 anonim ***** válasza:
100%
Jó tudni, hogy atomra kinyaltam a főnökömet a 700-as fizuért. :D Öröm volt veletek beszélgetni.
2019. dec. 1. 17:02
 66/101 anonim ***** válasza:
10 év alatt itt elég nagyot fordult ám a világ, úgyhogy a mostani viszonyokhoz képest már az is baromi régen volt.
2019. dec. 1. 17:08
 67/101 anonim ***** válasza:
100%

"Nőként igen, akár szó szerint, akár átvitt értelemben. Tehát be tudjátok szopni magatokat olyan pozícióba, ahol jót kerestek, de olyan nő nincs, aki megérdemelten keresne ennyit. Ahhoz okosnak kell lenni."

Vagy mondjuk DOLGOZUNK?

Orvos vagyok. Az alapbérem szar, közel sincs a nettó 500 Ft-hoz. Viszont ügyelek, pluszban átjárok egy szomszéd városba is ügyelni, ahol annyira nincs orvos, hogy hajlandóak normális bért fizetni érte és hopp, máris megvan az 500 nettó feletti fizetés. Igaz, hogy egy hónapban nem 170, hanem 250 órát dolgozok, de ez van.

2019. dec. 1. 17:12
 68/101 anonim ***** válasza:
100%
nettó 500 ezer* Ft-hoz.
2019. dec. 1. 17:12
 69/101 A kérdező kommentje:

A k**va életbe már azzal a netto 500 000 Ft-al.

Bárki, aki jól beszél idegennyelvet meg tud annyit - vagy ahhoz megközelítő összeget keresni külföldön.

Rohadtul nem nagy dolog. Én kerestem már 100 000-et pár nap alatt!

2019. dec. 1. 17:18
 70/101 anonim ***** válasza:
0%
Inkább azon kellene elgondolkodnotok, kedves feminácik, hogy miért van az, hogy a prostikkal boldogabbak a férfiak, mint veletek. Persze tudom, ti nők vagytok, ezért csak tökéletesek lehettek, nincs bennetek semmi hiba. Ti is csak szexre vagytok jók, csak nálatok többe kerül, és még az anyagiakon felül rabszolgának is tartjátok a férfit.
2019. dec. 1. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!