Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság a nők már nem szívese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság a nők már nem szívesen adnak a párjuknak egy tányért ételt sem. Ez miért jó?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam egy feminista érzelmű nővel készült interjút, akinek a gondolataiból az szűrhető le, hogy nem lehet elvárni egy nőtől, hogy főzzön a férjének, azt meg pláne nem, hogy kiszolgálja.

Manapság már egyre jobban kezd kialakulni az a nézet, hogy a nőknek tuljdonképpen nem is kell tudnia főzni. Van, aki kifejezetten büszke erre, arra meg végképp, hogy ő nem akarja kiszolgálni a férfit. Vagy legfeljebb arról van szó, hogy amikor az a nyomorult hazajön a munkából fáradtan, meg éhesen, akkor a nő ősszeszorított fogakkal csinál neki egy rántottát, és elé löki: "Ne, egyél...".

Olvastam arról, hogy számos férfi van, aki hamar beérkezik a munkahelyére, de a hazamenetel már nem megy ilyen gyorsan. Sok férfi nem akar hazamenni, hanem inkább bent marad még, vagy valahová elmegy. És teljesen érthető, hiszen ki akarna hazamenni, amikor otthon egy olyan nő várja, aki egy tányér ételt sem akar neki adni, holott ő aznap szabadnapos volt.

Nem értem, miért jó ez a nőknek.

2019. dec. 1. 10:22
 51/101 anonim ***** válasza:
0%

"És te miért nem tudod eltartani a nődet? Akkor kiszolgálna."

El tudnám tartani, de akkor is azt várná, hogy kiszolgáljam. Abból nem kérek, inkább prostizok. Olcsóbb, nem tesz a rabszolgájává, nem hisztizik folyton, biztos a szex, és nem kell jobban kinéznem, mint ő nőben, hogy szóba álljon velem.

2019. dec. 1. 16:00
 52/101 anonim ***** válasza:
96%

39%

Te értelmileg visszamaradott vagy? :D Ha igen, nem baj, nem a te hibád, csak akkor ne használj számítógépet.

Nem, csak 4 éven át látta, ahogy mindent határidőre és jól megcsinálok, ha volt plusz feladat vagy lehetőség, akkor azt megragadtam, és tudta, hogy van érzékem a dologhoz.

De tudod mit? Ha nem hiszed, akkor hadd adjam meg a nyilvános email címét, hogy megkérdezd tőle. Fent van az egyetem oldalán, megkérdezheted tőle te magad is.

2019. dec. 1. 16:01
 53/101 anonim ***** válasza:
0%
Igen, és valószínűleg bevallaná egy vadidegennek, hogy azt lépteti elő, aki jól szopik, nyilván :) A karrierjébe kerülne, ha kitudódna, ezt te is tudod.
2019. dec. 1. 16:05
 54/101 anonim ***** válasza:
96%
Nyugodtan prostizz, senkit nem zavar. Amúgy költői kérdés volt és a kérdezőnek szólt.
2019. dec. 1. 16:06
 55/101 anonim ***** válasza:
95%

Figyelj, ha szeretnél, feküdj le a főnököddel, de ne magadból indulj ki, ha másokról van szó.

Értem, hogy irigy és kanos vagy, de ez nem mentség a bunkó viselkedésre. Talán épp ezért nem jutsz tovább egy prosti szintjénél.

Mindegy, inkább nem válaszolok többet, így is van bőven dolgom (két hét és horvát C1 vizsga), aztán pedig túlságosan hisztis vagy egy értelmes beszélgetéshez. :)

Kéz csók, boldog első advent vasárnapot.

2019. dec. 1. 16:09
 56/101 A kérdező kommentje:

Pont ez a baj veletek feministákkal, hogy nagyon erősen küzdötök azért, hogy a férfiak elismerjenek titeket. Hogy ti megmutatjátok stb...

Ha valóban egy diplomás, egyetemet végzett ember lennél, leszarnád, ki mit gondol rólad egy no-name fórumon.

Richard Dawkins - oxfordi professzor - amikor felolvasta a gyűlölködő leveleket, csak mosolygott rajta, nem kezdett el magyarázkodni...

Az a baj, hogy bennetek nőkben, megvan a megfelelési kényszer, akármilyen magasra is juttok, a "lányos viselkedés" mindig elő fog jönni. Ezért nem lehettek egy szinten egy igazi férfival.

2019. dec. 1. 16:13
 57/101 A kérdező kommentje:

Persze a 39%-os meg egy hitvány alak.

Szerintem zároljuk a topikot, na ennyi.

2019. dec. 1. 16:15
 58/101 anonim ***** válasza:
96%
Igen, a prostikat kuro 39%os az igazi férfi :D
2019. dec. 1. 16:16
 59/101 anonim ***** válasza:
85%
39%: A férfiak meg ugye egymást szopják le az előpléptetésésrt? Egy idióta, himsovi, lúzer phasz vagy!
2019. dec. 1. 16:18
 60/101 A kérdező kommentje:
Nem, ő egy irigy, rosszindulatú fazon.
2019. dec. 1. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!