Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a nők már nem szívesen adnak a párjuknak egy tányért ételt sem. Ez miért jó?
Nemrég olvastam egy feminista érzelmű nővel készült interjút, akinek a gondolataiból az szűrhető le, hogy nem lehet elvárni egy nőtől, hogy főzzön a férjének, azt meg pláne nem, hogy kiszolgálja.
Manapság már egyre jobban kezd kialakulni az a nézet, hogy a nőknek tuljdonképpen nem is kell tudnia főzni. Van, aki kifejezetten büszke erre, arra meg végképp, hogy ő nem akarja kiszolgálni a férfit. Vagy legfeljebb arról van szó, hogy amikor az a nyomorult hazajön a munkából fáradtan, meg éhesen, akkor a nő ősszeszorított fogakkal csinál neki egy rántottát, és elé löki: "Ne, egyél...".
Olvastam arról, hogy számos férfi van, aki hamar beérkezik a munkahelyére, de a hazamenetel már nem megy ilyen gyorsan. Sok férfi nem akar hazamenni, hanem inkább bent marad még, vagy valahová elmegy. És teljesen érthető, hiszen ki akarna hazamenni, amikor otthon egy olyan nő várja, aki egy tányér ételt sem akar neki adni, holott ő aznap szabadnapos volt.
Nem értem, miért jó ez a nőknek.
Én nagyon szívesen készítek kaját a páomnak. Imádom, ahogy mosolyog és elcsodálkozik, hogy azt neki készítettem a szabadidőmben.
Nem várja el. Ezért kap. Ha elvárná, egy szalmaszálat nem tennék neki keresztbe.
"Egyrészt egyre több nő nem hajlandó dolgozni, másrészt a többi nő nagy része sem keres még annyit sem, hogy saját magát el tudja tartani,"
Az összes barátnőm, ismerősöm dolgozik és el tudja magát tartani a párja nélkül is.
Engem anyám úgy nevelt, hogy ha valamit akarok, azt csináljam meg magam, ha nem akarom, fizessem ki, ha nem akarom, kérjem szépen és reménykedjek, hogy valaki megcsinálja nekem.
Követelőzni 5 éves kor körül ia gáz volt, de akkor még anyád vállat vont és végighúzott a bolt sorain, miközben te a taknyodban bugyborékolva követelőztél, miközben a földön fetrengtél. Aki nem az anyád, hanem csak választotta, hogy melletted van, az nem fog érted megtenni ennyit. Normális érzésű ember lelép egy olyan mellől, aki tőle követel bármit. Nem kötelező kapcsolatban lenni. :)
Ebben a témában felesleges általánosítani, és nem is lehet. Ezerféle eset, élethelyzet van.
Én pl dolgozom, többet és több pénzért, mint a pasim. Felesben végzünk minden házimunkát, egyikünk sem várja el a másiktól, hogy meleg étellel várja otthon.
De olyat is ismerek, ahol a nő nem dolgozik, mégsem hajlandó főzni. Ennyi infóból nyilván elítélendő. A háttér viszont az, hogy van 3 gyerek, akikkel a férfi nem foglalkozik, háztartás amiben a férfi nem hajlandó segíteni, munka után 2 órát a kocsmában ül és hazaérve elvárná a meleg ételt, tiszta lakást, katonás viselkedést a gyerekektől. Hát az ilyen menjen a halál farkára.
Olyan is van, hogy a nő kevesebbet dolgozik, nincs gyerek, a férj sokat keres, megteremti a luxuskörülményeket, mégsem hajlandó a felesége főzni rá. Ti gondolom erről beszéltek. Kérdezem én akkor, hogy miért is nem hagyják el a férfiak az ilyen nőket? Miért engedik, hogy egy nő kihasználja őket? Ja, mert még így is kényelmes hogy van egy fix punci. Akkor tessék a siránkozást abbahagyni.
"És te várod a nejed egy tál meleg levessel, mikor hazaér a munkából? Vagy csak kovetrlizni tudsz? Miért kéne kiszolgálni téged? Röhej, mikor ilyent elvár valaki egyoldaluan, csak mert farka van."
->Noha még nem vagyok nős, viszont amikor a volt barátnőmet vártam meleg étellel, amikor feljött hozzám, én főztem neki meg. Akkor is, amikor beteg, volt és én ápoltam.
A következő kapcsolatomban amikor az új barátnőm a kedvenc ételemmel várt, akkor felajánlottam, hogy én mosogatok, de nem engedte. Annyit engedett, hogy segítsek neki kiteregetni. Úgy egyeztünk tehát meg, hogy ha majd ő jön hozzám, akkor én szolgálom ki őt, ezt várta el, ami ellen semmiféle kifogásom nem volt.
Engem tehát nem tudsz megvádolni azzal, hogy rabszolgának használom a nőket.
Arra nincs semmiféle magyarázat, hogy a feminizmus miért neveli egzakt módon fönökösködésre a nőket, és miért tekinti szolgaságnak, mert összeüt egy nyomorult rántottát egy férfinak, akit állítólag szeret.
Kérdező:
Ha még a saját tapasztalatod is az, hogy a nők nem olyanok, mint a kérdésedben, akkor minek tetted fel a kérdést?:D
"Ja, hát qrvaként elég jól lehet keresni. Ha nem az vagy, akkor meg kamuzol."
Miért, szerinted csak k.vaként lehet 550 ezer forintot keresni? Ne legyél már korlátolt.
"Kérdezem én akkor, hogy miért is nem hagyják el a férfiak az ilyen nőket"
->Ugyanazért, amiért a nők nem hagyják el az "olyan" férfiakat. A két nem konfliktuskezelése szerelmi ügyekben kb. ugyanaz a szánalmas minta.
" ezért férfi nélkül életképtelenek, te értelmi fogyatékos."
Persze, mert a férfiak olyan jól keresnek :D
Egy csomó nőt ismerek, akik jóval a magyar átlag felett keres és jobban, mint a párja, de azon nem is csodálkozom, hogy te csak tanulatlan nőket ismersz.
"Engem tehát nem tudsz megvádolni azzal, hogy rabszolgának használom a nőket."
Akkor ne úgy tedd fel a kérdést, hogy félreérthető legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!