Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság a nők már nem szívese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság a nők már nem szívesen adnak a párjuknak egy tányért ételt sem. Ez miért jó?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam egy feminista érzelmű nővel készült interjút, akinek a gondolataiból az szűrhető le, hogy nem lehet elvárni egy nőtől, hogy főzzön a férjének, azt meg pláne nem, hogy kiszolgálja.

Manapság már egyre jobban kezd kialakulni az a nézet, hogy a nőknek tuljdonképpen nem is kell tudnia főzni. Van, aki kifejezetten büszke erre, arra meg végképp, hogy ő nem akarja kiszolgálni a férfit. Vagy legfeljebb arról van szó, hogy amikor az a nyomorult hazajön a munkából fáradtan, meg éhesen, akkor a nő ősszeszorított fogakkal csinál neki egy rántottát, és elé löki: "Ne, egyél...".

Olvastam arról, hogy számos férfi van, aki hamar beérkezik a munkahelyére, de a hazamenetel már nem megy ilyen gyorsan. Sok férfi nem akar hazamenni, hanem inkább bent marad még, vagy valahová elmegy. És teljesen érthető, hiszen ki akarna hazamenni, amikor otthon egy olyan nő várja, aki egy tányér ételt sem akar neki adni, holott ő aznap szabadnapos volt.

Nem értem, miért jó ez a nőknek.

2019. dec. 1. 10:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/101 anonim ***** válasza:
92%
#43 Kérlek fejtsd ki, hogy melyik felére, és miért alkalmatalnok a nők.
2019. dec. 1. 14:17
 42/101 anonim ***** válasza:
70%

Oké.Hát kötve hiszem ,hogy egy pár akiknek 1 milla körül van a havi jövedelmük nem csak rekreációs tevékenységként űznék a főzést esetenként,lévén,hogy többnyire gondolom a munkájuk,hobbijuk és család mellet nem is igazán jutna rá idejük.

Pláne nem a gyékán vitatkoznának a telibetekert főzési munkamegosztási elvárásaik jogosságán.

Na csá gyíkok,én léptem.

2019. dec. 1. 14:51
 43/101 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudtam, hogy gykra csak keresetigazolással lehet járni, 500-as fizu alatt. Meg csak szingliknek, mert ugye az szokott lenni a másik nyafi tárgya, hogy aki ide jár, annak tuti nincs párja.

Nem mindegy neked, hogy ezt a fost vagy a quorát tolom? Szeretek kommentelni, jó helyretenni a hülyéket.

2019. dec. 1. 15:18
 44/101 anonim ***** válasza:
15%

"Kérlek fejtsd ki, hogy melyik felére, és miért alkalmatalnok a nők."

Mindegyikre, amelyik informatikusra vagy mérnökre végződik, mert ezekhez a logikus gondolkodás elengedhetetlen. K+F-re azért nem, mert oda kreativitás kell. Vállalkozónak pedig azért, mert ott racionális, érzelemmentes döntésekre van szükség. Mindezekre a nők nem képesek. Ellenben gyereknevelésben vagy házimunkában (értsd: mosás, főzés, takarítás, stb.) a nők klasszisokkal jobbak a férfiaknál.

2019. dec. 1. 15:24
 45/101 A kérdező kommentje:

És ezt még csak cáfolni sem lehet. Jhon Gottmanék hozták le azt az adatot is, hogy a nők haragtartóbbak, ami bizonyos szakmákban nevetséges. Az üzleti világban, meg ott, ahol racionális döntéseket kell hozni, a sértődékenység gyerekes. A nőket bizonyos területeken ezért nem veszik komolyan.

2019. dec. 1. 15:30
 46/101 anonim ***** válasza:
94%

39%

Látom nagyon kiakadtál a keresetemre. Nem, nem vagyok k**va, sőt, egyetlen férfival feküdtem le, és az a jelenlegi barátom, mással még csak nem is csókolóztam.

23 évesen végeztem az University of Edinburgh-ben (Skócia) kitűnő átlaggal. Eddigre volt egy angol C1, olasz C1 és horvát B2 nyelvvizsgám és jogsim B és C kategóriára. Film & gaelic studies szakon végeztem, és a diplomaosztó után két nappal az egyik tanárom bemutatott egy helyi TV-snek, aki szerződést ajánlott, én pedig elfogadtam.

Location manager-ként dolgozok, ami annyit tesz, hogy én keresek és foglalok helyszíneket különböző forgatásokra, néha rendezvényekre.

Édesanyám megjegyzem építészmérnök, édesapám pedig a Szépművészeti Múzeumban tárlatvezető.

Ennyi a nagy titka a keresetemnek. Remélem megnyugodtál.

2019. dec. 1. 15:33
 47/101 anonim ***** válasza:
88%

Engem mindig meglep, hogy a nők érzelmeit hozzák fel, mikor a nemi erőszak, gyerekmolesztálás, gyilkosság elkövetői főleg férfiak.

Ezért meg őket nem lehet komolyan venni.

2019. dec. 1. 15:37
 48/101 A kérdező kommentje:

Attól, hogy van a férfiaknak egy betegelméjű csoportja, még nem jelenti azt, hogy a normális része ne tudná használni megfelelően az eszét.

Az evolúció a gyermeknevelésre nem a férfiakat, hanem a nőket választotta ki. Ezért van az, hogy a nők jobban olvassák a testbeszédet, mert fel kell ismerniük az újszülött igényeit.

Szóval lehet itt hőzöngeni, de igenis van tipikus férfi és női munka. Nincs egyenlőség, különbözőség van. Soha nem is lesz. A nemeket az evolúció alkotta, annak döntését meg hosszútávon nem lehet felülbírálni.

2019. dec. 1. 15:43
 49/101 anonim ***** válasza:
17%

"a diplomaosztó után két nappal az egyik tanárom bemutatott egy helyi TV-snek, aki szerződést ajánlott, én pedig elfogadtam."

Szóval széttetted a lábad neki. Így már értek mindent.

"Engem mindig meglep, hogy a nők érzelmeit hozzák fel, mikor a nemi erőszak, gyerekmolesztálás, gyilkosság elkövetői főleg férfiak."

Ez kedvelt demagóg duma tőletek femináciktól, de semmi köze a témához, ugyanis az ilyesmi nem a racionális vagy az irracionális döntések következménye, hanem pszichés zavaroké. Amúgy meg azért van így, mert a férfiak testi ereje nagyobb, ezért jobban van lehetőségük megtenni minezeket.

2019. dec. 1. 15:52
 50/101 anonim ***** válasza:
95%
És te miért nem tudod eltartani a nődet? Akkor kiszolgálna.
2019. dec. 1. 15:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!