Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhagynàtok a párotok ha se a háztartásban se a gyereknevelésben se segít semmit?
Figyelt kérdés
Hétköznap dolgozik 6tól 18ig, este már semmit se segít mert fáradt, csak a telefonját nyomkodja. A gyerek meg úgy örül ha hazajön erre ő ràszól, hogy játszàl már vagy nézd a mesét mert apa fáradt ne engem piszkálj.. Hétvégén megint nem segít mert akkor a haverjàval van vagy neki segít autót javítani. Én ebbe már besokaltam, hiába próbáltam vele beszélni, nem változott a dolog, monoton neki itthon lenni, nincs már kedve hozzánk úgy látom. Egyébként sincs már ölelés se, szex se szinte kb havi egyszer. Tudom most sokan írják hagyjam el, de ahol már van egy közös gyerek meg közös ház, közös felújítás nem egyszerű a dolog.2019. okt. 6. 22:02
21/21 anonim válasza:
A nők azonnal írják, hagyd el lesz másik, a férfiak meg, hogy mentsd meg. Mégis a nők csodálkoznak, ha az ilyen véleményük miatt házassági szerződést iratnak alá velük, vagy azt eszik amit vettek...
Kérdező: Ülj le, beszélj vele, neked ez nem jó, s ha nem változtattok, te és ő is, akkor vége. Vagy felfogja vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!