Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhagynàtok a párotok ha se a háztartásban se a gyereknevelésben se segít semmit?
Szerintem már most is olyan, mintha ott sem lenne...
Az egyetlen dolog amit csinál, hogy tönkreteszi a kapcsolatát a gyerekkel, meg veled. Ezt már kapcsolatnak sem hívnám, hanem csak lakótársak vagytok.
A válasz meg: igen, szerintem elhagynám.
Ilyenkor már régen késő ezen gondolkozni. Eleve ott kellett volna kezdeni, hogy ha a párom nem segít otthon akkor nem szülök neki gyereket.
De most már régen mindegy. A gyerekedet így is egyedül neveled, se érzelmileg se fizikailag semmi köze nincsen a gyereknek hozzá. Hagyd el a francba, semmi de semmi nem fog változni tőle. Ugyan úgy rád marad minden, ha a gyerekkel ennyire nem foglalkozik az apja akkor nagyjából egy hónap alatt a létezését is elfelejti majd a kicsi.
Egy anya heti 7 napon dolgozik 24 órában mert viszi a háztartást és a kisebb gyerek folyamatos felügyeletet igényel. Aki szerint ennél többet csinál apuka aki elmegy a melóba az nagyon gondolkozzon el.
Igen, dolgoztam heti 5-6 napot 12 órában. Most anya vagyok, bármikor visszamennék 12 órázni.
#9 Rád még mindig anyu főz/mos/takarít, hogy nem tudod, hogy a házi munka naponta mennyi időt vesz igenybe?
Ha sosem főzöd meg az ételt amit eszel, ha sosem mosod el a tányért amit használtál, ha sosem mosod ki a ruháidat, amiket viseltél, és nem is teregetsz, ha sosem takarítod ki a helyet, ahol élsz, ha sosem foglalkozol a gyerekkel, akit nemzettél, akkor egy utolsó semmirekellő parazita élősködő vagy. Ez marhára nem bonyolult képlet ám...
Tudom hogy ha kérdező férfi lenne akkor menne tőled hogy "vaaaaaaah a mai nők...!" szóval hagyd most a dumát.
Az anyák többsége ugyanúgy dolgozik napi 8 órát aztán mégsem bújnak ki a kotelessegeik alól, mint az örök óvodások.
A férj gyakorlatilag ingyen bejárónőt tart, aki kajával várja, és kitakaritja a házát, hát tényleg baromira érdemes ezért a "kapcsolatért" küzdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!