Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyit es mit segit edesapa a haztartasban, gyerek nevelesben?
Mindent.
Összenőtt velük. Anya lelkű apaként tudom jellemezni.
Együtt tanult velük, együtt küzdött velük, játszott velük, játszótér az nem volt ciki, ott ült az ágyuk mellett amikor betegek voltak és én kidőltem.
Semmi nem ciki neki ami a gyerekekhez kapcsolódik és a hátán fát lehetett vágni, ha a gyermekeiről van szó.
A háztartás az enyém, cipelés övé/közös, de ha megkérem mint pl. ma is, akkor segít bizonyos dolgokban. Néha morog, de ez szerintem minden pasi csinálja. Szóval ez nem ügy:D
Különben is néha kell morogni, hogy ne legyen unalmas a béke:D
2+ De hát ehhez nevelni is kellett,semelyik férfi em születik úgy, hogy bátran egy kisgyermekhez tudjon nyúlni, mindegyiket tanítani kell, mikor a gyerekek picik voltak, le kellett mondanom az egyéni érdekemről, és ki kellett adnom a gyerekeket a kezemből, így szépen apránként összenőttek.
Áh még a főzés az teljesen egyedül az enyém.
4 Nyomd a gyereket a kezébe. És menj el otthonról, hogy lehetősége se legyen arra, hogy visszapasszolja.
100% csatatér lesz otthon, meg fog szentségelni az első időben, de ha ügyes vagy akkor sikerül visszafordítanod a dolgokat. Tedd rendbe magad, meg a lelkivilágod. Kezdj el törődni magaddal-ezzel le tudod foglalni a gondolataidat, amik az első időben cikázni fognak, hogy mi lehet:D
Muszáj összeszoktatnod őket, egymáshoz, akár mennyire is ordít eleinte a gyerek, mert hogy a gyerek idegenként tekint rá, hiszen csak te vagy vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!