Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradnátok az exetekkel egy háztartásban?
Most, hogy nem vagyok ilyen helyzetben bátran kijelenten, hogy nem.
De sajnos hozott már az élet olyan helyzetet amiben igent (nemet) kellett mondanom, holott korábban szívből rávágtam az ellenkezőjét.
"exetekkel és új partnerével" ... semmi esetre sem, inkabb megoldanam az eletemet magam, vagy vissza mennek a szuloi hazban (talan egy baratomnal, vagy testveremnel) huznam meg magam.
Ilyen ex-es es uj partneros allapotban akkor sem maradnek ha csak a hid ala tudnek menni, akkor sem.
Mi anno éltünk így kényszerből, de kegyetlen volt. (Szüleim, én még gyerek voltam.) Igaz, ott egy kis lakásról volt szó, két szobával egymás mellett, illetve nem felajánlás volt, hanem kényszer, mert nem dobhattak ki minket édesanyámmal az utcára.
Viszont ha nincs köztetek rossz viszony, akkor belefér. Családban van olyan, hogy viszonylag nagy házban élnek: feleség, új pasi, gyerekek, illetve a volt férj. Megvan a volt férjnek a maga kis birodalma, oda nem megy be senki, nem találkoznak, ha nem akarnak. Ugyanakkor viszont a családi "egység" megmaradt, mert a gyerekek életében teljes egészében részt vesz, és nem marják egymást a felnőttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!