Anyukák! Nektek segít valamit a párotok a háztartásban, gyereknevelésben?
Hűűű... hát elég szomorú, hogy vannak ilyenek. Az én férjem éjszaka kel a babánkhoz, büfizteti, játszik vele, pelusozza, sétálni viszi, stb... A házimunka tekintetében főz, mos, takarít, mosogat, vasal. Főleg az elején nem nagyon tudtam semmit csinálni, mert kb 1 hónapig alig tudtam mozogni, úgy fájt a hasam a császár miatt, meg már terhesség alatt is szinte végig feküdnöm kellett. Persze én igyekszem elvégezni a feladataimat:-), de még ő mondja sokszor, hogy én pihenjek, majd ő megcsinálja, pedig még dolgozik is. Szerencsére ilyen is van, és mindenben számíthatok rá:-)
Remélem nálatok valamelyest fog javulni a helyzet, és néha a férjed besegít neked. Próbálj meg beszélni vele.
Sajnálom az enyém nem ilyen, hálistennek.
Este az övé a gyerek, fürdetéssel, evéssel, mindennel.
Takarítani nem szeret, de mindig ő mosogat, mert én meg azt utálom.
Ha itthon van, segít teregetni, összepakolni, a gáztűzhelyet is ő pucolja mindig.
Én nem panaszkodok, nagyon jó férjem van, és cserébe mindig igyekszem jót főzni, a munkahelyére is főtt ételt visz mindig, magam pakolom. Nagyon büszke rá, h viszi az ételt:)
Nem,nem normális sztem,de mindenki más nevelést kapott otthon.Nekem vszínű,azért nem normális,mert az én párom mindenben segít.A háztartási dolgokat is megosztjuk(pedig felújjítunk a házat,ahhoz meg ő ért)és a gyerekkel kapcsolatos dolgok is a kettőnk feladata,mert az ő gyereke is,és ezt ő is így gondolja.Mindent megcsinál a gyerek körül és én simán rá is hagyom,ha megyek valahová.
Nem 100 évvel ezelőtt élünk amikor a nő gyereket nevelt és háztartást vezetett.Ha a kicsi is nagy lesz és visszamész dolgozni,akkor is így gondolja?
Mi már a kapcsolatunk elején megbeszéltük,hogy ki miből veszi ki a részét pl.a háztartással kapcsolatban.
Utolsónak:
Egyáltalán nem igy van.Csak a saját példámat tudom emliteni.Terhesség előtt- alatt, szülés utáni hónapokban még ugy ahogy segitett.De utána megváltozott.
Amugy nyilván ha tisztában lettem volna hogy igy alakul inkább máshogy álltam volna a helyzethez.
Amugy meg ne itélkezz mert egyáltalán nem látsz bele mások kapcsolatába,de gondolom TE és a párod is tökéletes, és van egy tökéletes gyereked is még plusszban:D
Szerintem az nem tökéletesség, hogy pl. nem heverészik amíg én a wc-t sikálom, hanem ALAP. Így vagyunk mi egy család, és egymás társai, nem pedig szolgái....
De mindenki úgy él, ahogy akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!