Ha már így kibeszéljük az apákat:Melyik a jobb alternatíva, ha sok pénzt keres apuka, de nem segít semmit a háztartásban, gyereknevelésben, játékban, vagy ha keveset keres, de amúgy mindent megtesz idehaza?
tuti nem lehetne mindkettő? :D pedig ez nagy álmom :S
én is apára szavazok mint igavonóra.
de ha picit figyelünk arra a háborús történelmi műsorra amit férjeink néztek még egy órája (;DDD) régen tényleg az számított, hogy a férj dolgozzon reggeltől estig, és minél több pénzt hozzon haza.
azért ez érdekes... örülök, hogy már babáznak velünk :) már amelyik :S
Még az első gyerekünknél azt mondtam volna, hogy az első változat: pénz legyen. Akkoriban sokat szűkölködtünk, én főiskola után mentem szülni, így csak gyest kaptam, a férjem nagyon keveset keresett. Szó szerint nagyon rossz körülmények közé süllyedtünk, még a házunkat is el kellett adnunk a pénzszűke miatt. Mindennaposak voltak a viták, majdnem válás lett belőle (ahol ugyancsak nincs apa mint a kérdésed második esetében), mindez a pénz hiánya miatt.
De ma már azt mondom mindenképp a második variációt választanám. Persze most már 3 gyermekünk van, lett ismét szép házunk, nekem is van munkám ahova visszavárnak, gyedet kapok, saját cégünk van, jól élünk. :)
De a kérdésed mindenképp elgondolkodtató, mert a nincstelenség rengeteg váláshoz vezetett már házasságokban és ott ugyancsak apa nélkül maradtak a gyerekek, max a heti láthatás erejéig.
Nem a pénztől és a sok és drága ruhától-játéktól boldog az a gyermek.
Egyértelműen a második lehetőség.
Mi egyik hónapról élünk a másikra, de a kicsim boldogan rohan az apja elé minden nap. Apuka szerint EZ nem pótolhat semmit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!