Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi aki segít a háztartásban, és a gyereknevelésben?
Nálunk mindent én csinálok.
A párom szerint ez mindenhol így van, hogy a nőjé a házimunka ,meg a gyereknevelés. A férfi meg csak dolgozik.
Nem dolgozik november óta, de így is mindent én csinálok. Elfáradtam. Sokat sírok. Kis manóm már 2 éves.
Ferjem es a baratnoim ferjei, valamint apukam :)
Nem tudom mi a fene van a napokban de minden egyes napra jut egy kerdes ahol egy no panaszkodik hogy haziszolgakent el, holott -kerlek ne bantodj meg- ez MINDIG!! ket emberen mulik. Aki nem hagyja, azt nem csicskaztatjak be, mi a hazassagunk elejetol egyenrangu felek vagyunk, minden egyes nap segit a ferjem pedig sosem kerem, neki evidens, hogy amig vasalok o elmosogat, vagy ha fozunk en a husit vagom, o a krumplit pucolja, stb. A gyermekunkkel is felvaltva illetve EGYUTT jatszunk.
Nem is ertem ahol a no hagyja, hogy ne igy legyen..
Létezik.
Én megmondtam, nem vagyok csicska, nem esik le a keze, ha elmosogat, porszívoz stb.
Most szombaton ő fog függönyt mosni, ablakot pucolni, mert én suliban vagyok, ő meg itthon van.
Hétköznap is elmosogogat, takarít.
Párod egy here. Amúgy megmondhatod neki, hogy ha már a pénzt nem hozza haza, akkor csináljon valamit, vagy húzzon dolgozni, hisz milyen égő, hogy egy ffi nem tartja el a családot.
Szerintem manapság az a normális, hogy a férfi is segít, lehet h csak a mi baráti, rokoni körünk, de nálunk mindenhol besegít a férfi is.
Tényleg beszéljetek, lehet h depressziós is a munkanélküliség miatt, azt egy férfi nagyon nehezen viseli, pláne ha már gyerek is van.
Lehet hogy le leszek pontozva, de ha már 2 éves menj vissza dolgozni, maradjon vele otthon gyesen apuci(ha úgysem dolgozik), és akkor majd meglátja, hogy mennyi munka a gyerek meg a háztartás.
Talán akkor belátóbb lenne a jövőben.
6, jó ötlet, garantáltan belátná, hogy az nem járja, hogy csak egy ember végez mindent és közben még az apa-gyerek kapcsolatot is erősítené.
(Egyben bocs, véletlenül a pirosra böktem.)
Nem, kérdező, nem mindenki egy p.. cshöz megy hozzá. Mi még azelőtt tisztáztuk ezt a kérdést, hogy összeköltöztünk volna (jóval a házasság és gyerek előtt).
csak az a bibi,hogy ilyen pasi nem maradna gyesen, mert az neki ciki.
gondolom ahogy a peluscsere meg egyebek is
Igen, nagyon sokat, de veszekedésbe torkollik mindig. A telefonjával van egész nap. Néha próbálok hozzá szólni, de nem akar velem beszélni. Soha nem dobja ki maga után a szemetet, nem tisztítja ki a wc t reggeli dolga után, meg még sorolhatnám.
Szval kitaláltam vmit lehet nagy g.nyóság volt. A szemetet amit a szobában itt ott hagy maga után azt szépen belepakoltam a cipőjébe meg a ruhái zsebébe, mikor észrevette jól megvert. Ez előtt szépen megkértem, aztán kicsit erősebb hangnembe, volt hogy le is szidtam ,de semmi nem használ. Mit tehetnék még? Vmi ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!