Terhes lettem egy szeretoi kapcsolatbol de a ferfi nem valaszol hogy mi legyen! Mit tegyek? Folyt lent!
Most majd jól le leszek pontozva, de nem baj, vállalom.
Ugyan így lettem terhes, korkülönbség ugyan az, én is szerelmes voltam/vagyok a férfiba, azt állítja ő is.
Tudom, hogy óriási nagyot hibáztam, hogy bele mentem ebbe, és szégyenlem magam, hogy a sok hazugságot elhittem neki, csak mert szerettem, de azért mert hibát követtem el, nem ölöm meg a gyerekem. Megtartottam úgyis, hogy egyedül kell felnevelnem, az apja is így akarta, foglalkozik vele, a felesége is tud róla, és a másik gyereke is érdeklődik a kicsi iránt. Ettől függetlenül nem bánom, hogy megszültem, de tudom hogy amit tettem megbocsáthatatlan, és biztos vagyok benne, hogy meg is fogom kapni, ami jár, mert meg is érdemlem, akkor is ha csak egy naiv kislány voltam, és benyeltem a "már válunk, mert megcsalt" dumát.
Ha megtartod készülj fel rá, hogy sosem lesz apuci kedvence, nem lesz ott az apja mikor szükség van rá, mert lesz Nála mindig fontosabb. Ha ezt el tudod fogadni, és anyagilag is megoldható, akkor vállald. De iszonyú nehéz lesz. Ha szeretnél beszélgetni, írj privátban. Egy helyzetben vagyunk, szívesen beszélgetek veled.
Nem fogja kimondani! Ill.már mondta,mikor belekezdtetek.
Egyedül tudod vállalni? Van lakásod,kereseted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!