Futó kapcsolatból megtartanád a babát?
Én kvázi apa nélkül nőttem fel és nem volt valami fényes a gyerekkorom.
Főleg emiatt én nem szeretném, ha a gyerekem csonka családban nőne fel(ráadásul a fizetésem sem a legjobb most, mert részmunkaidős vagyok a főiskolai tanulmányaim miatt), anyám nyakára sem szülnék, úgyhogy elvetetném.
Nem mondanám meg senkinek, ha rákérdeznek miért kell kórházba mennem inkább azt mondanám, hogy valamilyen nőgyógy műtétem lesz.
De ez csak rajtad múlik, hogy milyen a te helyzeted.
Mondjuk két felnőtt embernél nem értem, miért nem alapvető dolog, hogy védekezzen, pláne egy alkalmi kapcsolatban, ahol nem is ismered igazán a másikat (ennél fogva, már bocsánat, de lövésed sincs, milyen nemi betegsége lehet), de ha nem akarnak gyereket, akkor meg főleg kellene.
Most már mindegy, bár ezt sosem fogom megérteni, miért nem lehet gondolni a védekezésre.
Én ilyen körülmények között nem tartanám meg.
35 vagyok, 3 honapos kapcsolatbol ami nem volt komoly, lettem terhes gyogyszer mellett amit 16 eve szedtem , szoval tudom, hogykell szedni.
Megtartottam, o az eletem ertelme !
Apuka persze lelepett. Nehez, de megeri!
Ha lenne gyed- ed, csaladi tamogatas, baratok, akkor tartsd meg !
Mennyire bagy fiatal ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!