Ha terhes lennél megtartanád úgy, hogy előre tudod, hogy nagy anyagi gondokat okozna még egy gyerek?
Figyelt kérdés
Ha védekeztetek a pároddal mégis terhes lennél. A munkahelyedre nem vennének vissza, a gyerekek tanulàsa,lakàshitel is pénzbe kerül. Hogy döntenél?2016. febr. 26. 11:26
1/21 anonim válasza:
Ha "csak" "gondokat" okozna, megtartanám.
Ha "ellehetetlenítene", akkor nem.
2/21 anonim válasza:
nem tartanám meg, kizárt, hogy plusz egy emberke miatt veszélyeztessem a már meglévő gyerekeim ellátását akikért én vagyok a felelős
3/21 acelsziv válasza:
Megtartanám és keresnék olyan munkát ami eleget termel ahhoz, hogy fölneveljem.
Vagy örökbe adnám, de semmiképp sem ölném meg.
4/21 anonim válasza:
Attól függ, mennyire komoly, és milyen szintű gondokról beszélünk.
5/21 anonim válasza:
Nem tartanám meg. A már meglevő gyerekek előnyt kell hogy elvezzenek
6/21 anonim válasza:
Anyagi gondokat okoz egy élet? Na, ilyen nincs!
7/21 anonim válasza:
gyerekvállalás terén értettem. Nincs az a befizetendő számla, vagy pénz, amiért én a fiamról lemondanék. Higgyétek el, volt olyan, hogy vsárnapra 3 szelet kenyér maradt. De akkor sem adnám államiba a fiam.
8/21 anonim válasza:
Semmiképp. Egy gyereket nem csak megszülni kell hanem fel is kell nevelni, el kell indítani az életben ami rengeteg pénz. Ha tudom hogy a már meglévő gyerekeim életét tönkretenném ezzel semmiképp nem szülnék még egyet. Persze ez nem könnyű döntés, de mindenkinek így a legjobb.
9/21 anonim válasza:
Normális védekezés mellett minimális az esély a terhességre. Egyébként meg, velem ilyen nem fordulhat elő, nincs hitelünk, és van megtakarítás is, így nem nagyon tudom magam beleélni a helyzetedbe, csak azt mondhatom, nagyon komoly oknak kell lennie annak, ami miatt elvetetném a babámat.
10/21 anonim válasza:
Kutyafulét!
És erre büszke vagy? Hogy felelőtlenül vállalta gyereket, akinek enni se tudsz adni? Milyen élet az, ahol le kell mondani mindenről? Az nem élet, csak létezés. ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!