Szerintetek baj van?
Azért kérdezem meg inkább mástól is, mert én túlságosan hajlamos vagyok csak a rosszra gondolni és én a bizonytalanságot nem bírom, képes lennék emiatt kilépni a kapcsolatból, mint hogy szenvedjek!
Szóval... 1,5 éve vagyunk együtt, decemberben jön a baba. Ő 22 én 21. 7 éve ismerjük egymást, és járásunk előtt 4 évig nagyon jó barátok voltunk! A babát szerettük is volna meg nem is, de próbálkoztunk, sikerült! Mikor megtudtuk h terhes vagyok én nem akartam elvetetni, ő igen, de mondtam neki hogy jó, szakítsunk, de én megtartom! Utána én azt mondtam hogy elvetetem, de látta h az nekem fájna, mondta hogy nem akar elveszíteni, hogy jó tartsuk meg. Nem beszéltem rá, magától döntött így!
Furcsa mostanában mert néha mondja h ő nem örül neki, nem is akar erről beszélni , viszont van hogy ő hozza fel magától, hogy mi hogy legyen ha meglesz meg miket kell még megvenni.
Kb egy hete már nem beszél hozzám annyit esténként, csak ülünk a Skype előtt. Ha megkérdem mi a baj a válasz, hogy fáradt.
Olaszországban dolgozik, havonta jár haza. Mostanában nagyon sokat dolgoznak, tudom hogy nagyon fáradt.
Csak olyan furcsa mostanában, nem annyira kedves...
Tuskók kíméljenek.
A lakás meg van, ahova költözünk, a szüleim egyik háza.
Tudom h nagyon szeret! Én vagyok az első nő az életében akit hazavitt, akit felvállalt...
El lett kapkodva, nincs körülöttetek rendezett élet.
Túl gyorsan jött a baba, nem védekeztetek?
Össze se házasodtatok, nincsenek rendben a dolgok körülöttetek.
A párod nem örül a babának, ez teljesen egyértelmű. Remélem, hogy amikor először kézbe veszi, akkor azonnal beleszeret, de most azt érzi, hogy összeomlott körülötte minden.
Várjátok meg a baba érkezését, és ha utána sem javul, akkor el kell gondolkodni azon, hogy van-e értelme folytatni így. Őszintén drukkolok, hogy jól sikerüljön, a KICSI érdekében elsősorban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!