Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek baj van?

Szerintetek baj van?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem meg inkább mástól is, mert én túlságosan hajlamos vagyok csak a rosszra gondolni és én a bizonytalanságot nem bírom, képes lennék emiatt kilépni a kapcsolatból, mint hogy szenvedjek!

Szóval... 1,5 éve vagyunk együtt, decemberben jön a baba. Ő 22 én 21. 7 éve ismerjük egymást, és járásunk előtt 4 évig nagyon jó barátok voltunk! A babát szerettük is volna meg nem is, de próbálkoztunk, sikerült! Mikor megtudtuk h terhes vagyok én nem akartam elvetetni, ő igen, de mondtam neki hogy jó, szakítsunk, de én megtartom! Utána én azt mondtam hogy elvetetem, de látta h az nekem fájna, mondta hogy nem akar elveszíteni, hogy jó tartsuk meg. Nem beszéltem rá, magától döntött így!

Furcsa mostanában mert néha mondja h ő nem örül neki, nem is akar erről beszélni , viszont van hogy ő hozza fel magától, hogy mi hogy legyen ha meglesz meg miket kell még megvenni.

Kb egy hete már nem beszél hozzám annyit esténként, csak ülünk a Skype előtt. Ha megkérdem mi a baj a válasz, hogy fáradt.

Olaszországban dolgozik, havonta jár haza. Mostanában nagyon sokat dolgoznak, tudom hogy nagyon fáradt.

Csak olyan furcsa mostanában, nem annyira kedves...

Tuskók kíméljenek.

2014. szept. 3. 11:07
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Nem bántásból írom, de nem álltok készen egy gyerekre, se te, se a párod. Egy gyerekvállalásba nem szabad belekezdeni, ha valamelyik félben is felmerül abortusz. A párod megijedt valószínűleg. Te mondhatod, hogy felneveled egyedül, de inkább biztosra kellett volna vállalni, mert a picinek se jó apa nélkül. Remélem minden rendben lesz, sok boldogságot.
2014. szept. 3. 14:28
 32/34 anonim ***** válasza:
ti nem egy szerelmes pár vagytok csak gyerekorijóbarátok akik együtt probálták kii a sexet, ez nem felnöt kapcsolat amibe gyereket lehetne vállalni
2014. szept. 3. 20:45
 33/34 A kérdező kommentje:

Most ez így durván fog hangzani, de nem együtt próbáltuk ki! Volt neki több előttem, nekem is!

Mindegy már! Megoldódott, megbeszéltük! :) +nekem a baba a fontos, van segítség! :) +ha valaki normális és csinál egy gyereket az nem ember, az nem is baj ha lelép inkább!

2014. szept. 10. 20:31
 34/34 A kérdező kommentje:
Mármint ha lelép
2014. szept. 10. 20:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!