Szerintetek baj van?
Azért kérdezem meg inkább mástól is, mert én túlságosan hajlamos vagyok csak a rosszra gondolni és én a bizonytalanságot nem bírom, képes lennék emiatt kilépni a kapcsolatból, mint hogy szenvedjek!
Szóval... 1,5 éve vagyunk együtt, decemberben jön a baba. Ő 22 én 21. 7 éve ismerjük egymást, és járásunk előtt 4 évig nagyon jó barátok voltunk! A babát szerettük is volna meg nem is, de próbálkoztunk, sikerült! Mikor megtudtuk h terhes vagyok én nem akartam elvetetni, ő igen, de mondtam neki hogy jó, szakítsunk, de én megtartom! Utána én azt mondtam hogy elvetetem, de látta h az nekem fájna, mondta hogy nem akar elveszíteni, hogy jó tartsuk meg. Nem beszéltem rá, magától döntött így!
Furcsa mostanában mert néha mondja h ő nem örül neki, nem is akar erről beszélni , viszont van hogy ő hozza fel magától, hogy mi hogy legyen ha meglesz meg miket kell még megvenni.
Kb egy hete már nem beszél hozzám annyit esténként, csak ülünk a Skype előtt. Ha megkérdem mi a baj a válasz, hogy fáradt.
Olaszországban dolgozik, havonta jár haza. Mostanában nagyon sokat dolgoznak, tudom hogy nagyon fáradt.
Csak olyan furcsa mostanában, nem annyira kedves...
Tuskók kíméljenek.
Most ez így durván fog hangzani, de nem együtt próbáltuk ki! Volt neki több előttem, nekem is!
Mindegy már! Megoldódott, megbeszéltük! :) +nekem a baba a fontos, van segítség! :) +ha valaki normális és csinál egy gyereket az nem ember, az nem is baj ha lelép inkább!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!