Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek baj van?

Szerintetek baj van?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem meg inkább mástól is, mert én túlságosan hajlamos vagyok csak a rosszra gondolni és én a bizonytalanságot nem bírom, képes lennék emiatt kilépni a kapcsolatból, mint hogy szenvedjek!

Szóval... 1,5 éve vagyunk együtt, decemberben jön a baba. Ő 22 én 21. 7 éve ismerjük egymást, és járásunk előtt 4 évig nagyon jó barátok voltunk! A babát szerettük is volna meg nem is, de próbálkoztunk, sikerült! Mikor megtudtuk h terhes vagyok én nem akartam elvetetni, ő igen, de mondtam neki hogy jó, szakítsunk, de én megtartom! Utána én azt mondtam hogy elvetetem, de látta h az nekem fájna, mondta hogy nem akar elveszíteni, hogy jó tartsuk meg. Nem beszéltem rá, magától döntött így!

Furcsa mostanában mert néha mondja h ő nem örül neki, nem is akar erről beszélni , viszont van hogy ő hozza fel magától, hogy mi hogy legyen ha meglesz meg miket kell még megvenni.

Kb egy hete már nem beszél hozzám annyit esténként, csak ülünk a Skype előtt. Ha megkérdem mi a baj a válasz, hogy fáradt.

Olaszországban dolgozik, havonta jár haza. Mostanában nagyon sokat dolgoznak, tudom hogy nagyon fáradt.

Csak olyan furcsa mostanában, nem annyira kedves...

Tuskók kíméljenek.

2014. szept. 3. 11:07
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, én is így érzem, hogy így lesz, de csak félek egy picit! :)
2014. szept. 3. 11:56
 12/34 anonim ***** válasza:
Könyörgöm 22 éves... A környezetemben a 26-27 éves, velem egyidős srácok is összeszarnák magukat, ha jönne a baba... SŐt, a férjem 32 lassan, de még ő sincs rákészülve agyilag, érzelmileg. Nagyon elkapkodtátok, simán várhatatok volna még 7-8 évet is a gyerekkel. De mostmar mindegy, legyél vele türelmes, reméljük, hogy mikor meglesz a baba, akkor jobb lesz a helyzet. De amúgy miért nem laktok együtt? Eddig se laktatok? Ezután se fogtok? Skypon fogja nevelni a gyereket?
2014. szept. 3. 12:09
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Hagyj neki egy kis idot. Mondjuk arrol is leszokhatnatok hogy minden este eroltetitek a beszelgetest, teljesen eleg lenne hetvegen dumalni.

Valoszinuleg ugy erzi, hogy tul fiatal egy eletre elkoteleznie magat. Ahogy kiveszem a szavaidbol, o nem akarta ezt a gyereket, igy ez a szituacio egy baromi nagy kenyszer a szamara.

Azt is kisakkozta mar magaban, hogy ebbol a helyzetbol nincs menekules, mert meg ha el is hagy, a fizetese jelentos reszet utalhatja gyerektartaskent. Ilyen fiatalon meg nincs hozzaszokva a kenyszerhelyzetekhez. Raadasul ugy is erezheti, hogy neki meg korai a melletted valo vegleges elkotelezodes.

Neha orul a szitunak, neha meg megremul, es emiatt haragszik rad.

A helyzetnek ketfele kimenetele lehet:

- megbaratkozik a gondolattal es veletek marad

- lelep

hagyj neki idot, ne akarj minden este beszelni vele, aztan meglatod mi lesz.

2014. szept. 3. 12:11
 14/34 anonim ***** válasza:
39%

"Könyörgöm 22 éves... A környezetemben a 26-27 éves, velem egyidős srácok is összeszarnák magukat, ha jönne a baba... SŐt, a férjem 32 lassan, de még ő sincs rákészülve agyilag, érzelmileg."

Ne általánosíts, csak mert a te férjed lassan középkorú emberként még mindig éretlen a gyerekvállalásra....

Elég sok embert ismerek, akik a húszas éveik elején vállaltak gyereket, szépen élnek a házasságukban, és nem ötvenévesként viszik elsőbe a gyereket....

Teljesen normális dolog a húszas években szülni, csak valamiért elterjedt az, hogy hülye, aki ilyenkor szül.

2014. szept. 3. 12:13
 15/34 A kérdező kommentje:

Együtt fogunk lakni! Ő külföldön dolgozik ez van! Építkezni akarunk jövőre, nem hitelből! Ahogy így olvasgatom a hozzászólásokat, mindegy h hány éves a férfi, a gyerekét normális ember szereti, ha meg engem is szeret velem marad. Így alakult, örülök neki, hogy nem 30évesen kell majd kínlódnom a gyerekért!

Nem halálos ítéletként kéne ezt felfogni! Megcsinálta, Tudta h ez lesz a vége! Annyira anyagilag sem lesz neki megterhelő az első egy évben, mivel én fogok kapni kb 70-80ezret havonta, mi abból elleszünk ő meg félre tud rakni! Utána meg vagy velem marad és támogat vagy nem! Most már felhúztam magam! Nem volt még egy tetves nyugodt napom mióta terhes vagyok! Nem fogom ezt tenni a gyerekkel! Nyugodt élete lesz vagy az apjával vagy nélküle!!!

2014. szept. 3. 12:19
 16/34 A kérdező kommentje:
Nem én keresem esténként, hanem ő!!!
2014. szept. 3. 12:20
 17/34 anonim ***** válasza:

Nincs baj, nyugi. Természetes, hogy bepánikolt. A legtöbb férfi így reagál. Szembesült vele, hogy mekkora feleősség szakad a nyakába, anyagilag és érzelmileg is, hiszem egyelőre, amíg nem tudsz dolgozni, neki kell rólatok gondoskodni. Hagyj neki időt, ne sürgesd.

Lehet, hogy segítene neki ráhangolódni, ha részt venne az ultrahangos vizsgálatokon, elkísérne a szülésfelkészítőre, terhestornára, tervezzétek együtt a babszobát, vásároljatok közösen a picinek!

Hidd el, legkésőbb akkor amikor meglátja majd a picit,meg fognak változni az érzései.

2014. szept. 3. 12:21
 18/34 A kérdező kommentje:
+anyagilag eddig is magát látta el!
2014. szept. 3. 12:22
 19/34 A kérdező kommentje:
+sajnálom h így érez, meg hogy bepánikol stb. Nem fogom sajnálni mostmár őt! Engem se sajnál. Adok neki időt, ugyanúgy kedves leszek vele, aztán majd lesz valami!
2014. szept. 3. 12:24
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor most nagy levegő, fejcsóválás, egy deci feles, és leírom:

Dehogyis van itt baj, minden a legnagyobb rendben van, jó babázást neked. Jaj, nektek.

2014. szept. 3. 12:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!