Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek baj van?

Szerintetek baj van?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem meg inkább mástól is, mert én túlságosan hajlamos vagyok csak a rosszra gondolni és én a bizonytalanságot nem bírom, képes lennék emiatt kilépni a kapcsolatból, mint hogy szenvedjek!

Szóval... 1,5 éve vagyunk együtt, decemberben jön a baba. Ő 22 én 21. 7 éve ismerjük egymást, és járásunk előtt 4 évig nagyon jó barátok voltunk! A babát szerettük is volna meg nem is, de próbálkoztunk, sikerült! Mikor megtudtuk h terhes vagyok én nem akartam elvetetni, ő igen, de mondtam neki hogy jó, szakítsunk, de én megtartom! Utána én azt mondtam hogy elvetetem, de látta h az nekem fájna, mondta hogy nem akar elveszíteni, hogy jó tartsuk meg. Nem beszéltem rá, magától döntött így!

Furcsa mostanában mert néha mondja h ő nem örül neki, nem is akar erről beszélni , viszont van hogy ő hozza fel magától, hogy mi hogy legyen ha meglesz meg miket kell még megvenni.

Kb egy hete már nem beszél hozzám annyit esténként, csak ülünk a Skype előtt. Ha megkérdem mi a baj a válasz, hogy fáradt.

Olaszországban dolgozik, havonta jár haza. Mostanában nagyon sokat dolgoznak, tudom hogy nagyon fáradt.

Csak olyan furcsa mostanában, nem annyira kedves...

Tuskók kíméljenek.

2014. szept. 3. 11:07
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

" Megcsinálta, Tudta h ez lesz a vége!"

Tehat kozosen hoztatok azt a dontest, hogy nem vedekeztek, ha jon a gyerek hat jojjon, jol ertettem? Es ezt elotte meg is beszeltetek, ugye?

2014. szept. 3. 12:28
 22/34 anonim ***** válasza:
Pedig a 12 nek igaza van:))22éves a srác,15 éves koruk óta együtt vannak,az első csaj egyben a leendő gyerekének anyja.Hát ennek nem lesz jövője.22évesen élnie kéne,amit egyiköjük sem tett meg.Miért vagytok benne olyan biztosak szeretni fogja a gyereket?Az életük fenekestől felfog fordulni,és ahogy a kisfiú beijedt nincs rá garancia bírja majd a gyürödést sok lemondást.Te meg kérdező kicsit mintha hisztis lennél pedig ezt együtt rontottátok el.Ha annyira akarta volna a gyereket ő is,soha nem mond olyant vetesd el.Na de legyen szerencsétek nem gondoltátok ezt végig.
2014. szept. 3. 12:30
 23/34 A kérdező kommentje:
Persze h megbeszéltük! Ő hozta fel a dolgot!!
2014. szept. 3. 12:31
 24/34 anonim ***** válasza:
20%

22: mi az, hogy élnie kell még? Most temetik a napokban?

Ha az első barátnőjével marad, gyerekük is lesz, akkor az maga a halál? Hol van előírva, hogy minimum 4-6-8-15 nővel kell együtt lennie ahhoz, hogy "éljen"?

Ez a "nem élte ki magát" akkora ostobaság, mint "a házasság csak papír"

2014. szept. 3. 12:34
 25/34 A kérdező kommentje:
#22es : 1,5éve vagyunk együtt. 7 éve ismerjük egymást. 4éve barátok voltunk. Hidd el "kiéltük" mi magunkat! Együtt jártunk bulizni, nyaralni stb... Mentünk valamerre minden hétvégén... Miután összejöttünk, a baráti körben is mindenkinek baba, esküvő stb... Így már nem jártunk bulizni csak grill partykrastb stb... De ha meglesz a baba akkor is ugyanúgy elmehet ha akar! Nem fogom bezárni. De ha nem ment eddig se arról nem tehetek!
2014. szept. 3. 12:36
 26/34 A kérdező kommentje:
Köszi #24es :)
2014. szept. 3. 12:36
 27/34 A kérdező kommentje:
És ez nem elrontás! Egy baba nem elrontás!
2014. szept. 3. 12:37
 28/34 A kérdező kommentje:
Még mielőtt összejöttünk nagyon sokat buliztunk, csak miután kicsit komolyodtunk akkor jöttünk össze.
2014. szept. 3. 12:45
 29/34 anonim ***** válasza:

Ezt te nem tudod megitelni hogy o hogyan gondolja, hogy volt-e eleg noje meg kapcsolata elotted vagy nem. Ezt o erzi ugy ahogy erzi.

Az viszont teljesen biztos hogy valami nem stimmel, mert akkor nem viselkedne igy. 22 evesen azert mar nem gyerek az ember.

2014. szept. 3. 12:52
 30/34 A kérdező kommentje:
Igazad van #29
2014. szept. 3. 12:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!