Nemrég kiderült, hogy terhes vagyok és barátom csak annyit mondott rá, hogy neki biztos nem kell gyerek, és elkezdett úgymond ellenségesen viselkedni, mindenbe beleköt stb. Mire lehet vélni ezt a hirtelen változást? (20/N)
fél a felelősségvállalástól(
ha igy is bevállalod a babát, minden tiszteletem a Tied.
Ha ugy érzed, hogy nincs lehetőséged sem lakásilag, sem anyagilag, :-( nincs mit tenni( akkor szakittasd meg a terhességedet :-(
ez utóbbi esetben viszont még a nevét is felejtsd el a "barátodnak" mert milyen az ilyen partner???? :-( :-(
"20 évesen felcsináltattad magad? Normális vagy?
Hagyjon csak ott. Neveld te a kölyköd.
Az iskolapadban kellene még ülni."
Kedves 3-as!
süt belőled a rosszindulat((((
van egy helyzet, amire próbál megoldást keresni a kérdező.
gondolom nem lebaxásokra kiváncsi.
Nem mindenki tanul egyetemen, meg aztán kisgyerek mellett is lehet nyelvet tanulni, ill. diplomát szerezni, ha valaki szeretne:-)
megjegyzem engem 19 évesen "csináltak fel" -Jézus Mária milyen undoritó egy gondolat :-( nem is tudom hogy jutott ilyen eszedbe-
És nem azért mentem férjhez, mert várandós lettem!
Először volt az esküvőm. 20 évesen született a nagyfiam, rá 4 évre a kicsi.
Életben másképp nem csinálnám!!!!
Fiatal anyuka akartam lenni, nem 30-40 évesen kezdeni babázni. -aztán már lennék vagy 80 mire unokám születik-
És nagyon jó érzés volt)
Barátként élem velük a mindennapokat, nagyon jó a gyerek-szülő kapcsolatunk )
Ujra kezdeném, csak annyit változtatnék, hogy nem ketten lennének, hanem min. hárman. De ez a vonat sajnos már elment(((
És a gyerekek mellett vállalkozást épitettünk, amiben már a gyerek is partner.
gömbicica,
20 évesen szerintem neki semmije nincs még, ha csak a szülők nem valami nagy akárkik.
Kedves 10-es!
bizonyára jó dolog a felsőoktatásban tanulni.
sem a szüleim sem én, sem férjem, sem az Ő szülei nem tanultunk főiskolán, egyetemen.
A Te kölyködnek biztos jó élete lesz, mert a szülője nem egy senki. Neki diplomája van.
-bocsáss meg, nem lennék a gyereked soha!!! főleg, hogy mint irod, igen is süt belőled a rosszindulat :-( ez sehova nem vezet((( vagyis igen, de azt nem kivánom Neked!-
Én nem érzem magam senkinek! Jól érzem magam a bőrömben, amivel foglalkozunk,-immár lassan 30 éve- müködik diploma nélkül is :-) és hány diplomás van munka nélkül?
hajjjaj(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!