Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi aki segít a háztartásban, és a gyereknevelésben?
Nálunk mindent én csinálok.
A párom szerint ez mindenhol így van, hogy a nőjé a házimunka ,meg a gyereknevelés. A férfi meg csak dolgozik.
Nem dolgozik november óta, de így is mindent én csinálok. Elfáradtam. Sokat sírok. Kis manóm már 2 éves.
Ez abban az esetben lenne elfogadható, ha te háztartásbeli lennél(tehát nem lenne munkahelyed, nem tudom, így akartok-e élni végig, vagy most csak GYES-en vagy), ő meg dolgozna, de úgy, hogy az egész családot színvonalasan ki tudja szolgálni a fizetéséből. Egy gyermek felnevelése azért nem 2 Forintba kerül, és sok körülöttük a plusz kiadás is, na de nem is ez a lényeg. :)
Az a lényeg, hogy Ő.MOST.NEM.DOLGOZIK. Ha szerinte a férfinak dolgoznia kell, akkor ő mit ül otthon már 4 hónapja? Amíg nem talál állást magának, addig igen is maximálisan be kellene, hogy segítsen neked. Mit csinál, fekszik a kanapén? Nos, megértem, hogy ő miért nem túl kelendő a munkaerőpiacon.
21/L
Nincs ruhad? Na ne tulozz..
2 valasztasod van:
- maradsz es panaszkodsz tovabb (ezt szoktak valasztani sajnos, 60 oldalnyi gyakoris beszelgetes panaszkodassal)
- keresel munkat, gyerek bolcsibe, alberletet fizetsz (kulfoldon a takaritasert is fizetnek annyit hogy talalj egy szobat)
Ugyis az elso lesz, mert az konnyebb, szoval felesleges a szocseples mar 4 oldalon, de legalabb kipanaszkodod magad..
Figyelj, nem akarsz vegre arrol is par szot irni, mit akarsz tenni hogy tovabblepj? Panaszkodsz, panaszkodsz, de SEMMI konstruktiv javaslatainkra nem reagalsz!!
Olvasd mar el a tanacsokat is, mert ez orulet hogy csak a sajnaltato dolgokra reagalsz, mint egy mazochista! Ha ez nem kamu, nem irnal par gondolatot a terveidrol? Munka, alberlet, stb?
Nem értem az ilyen férfiaknak ki a fene szül gyereket?
Gyerek előtt megosztották a házimunkát? Nem "segítenie" kell, hanem kutya kötelessége a felét elvégenzie, hiszen mindketten dolgoztok és ő is ott lakik.
Ha előtte sem segített mi a bánatot vártál? Hogy majd varázsütésre megváltozik?
Személy szerint úgy vélem, hogy amíg otthon vagyok a gyerekkel jogos, hogy csináljam meg a házimunka nagyrészét, mindkettő gyereknél így volt. De amint visszamentem dolgozni visszaállt minden a régi kerékvágásba. A férjem is hozza-viszi a gyerekeket, takarít, főz. A bevásárlást meg a mosást nem bízom rá, mert abból már kerekedtek ki cifra dolgok :) De pl. a porszívózás, felmosás portörlés, mosogatógép szinte mindig az ő dolga, meg a fűnyírás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!