Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti vállalnátok, hogy a 19 -20 éves, még 2 évig tanuló, nem dolgozó szerelmeteket eltartjátok?
Figyelt kérdés
2019. aug. 1. 11:32
41/57 anonim válasza:
#39 A kérdésben "még 2 év" szerepel. Az az én olvasatomban azt jelenti, hogy jár egy tanfolyamra, és még 2 évig fog ezután is.
42/57 anonim válasza:
Bocs, az előző a 40-ea válaszolónak szólt.
43/57 A kérdező kommentje:
nem, járt eddig is suliba, most érettségizett, és ősztől megy szakmára.
2019. aug. 1. 18:57
44/57 anonim válasza:
#41, ja és az év vesztes meg 19 évesen érettségizik le. (ja, de nem látok abban se semmi gondot, ha valaki kihagy egy évet, akár középiskola alatt, akár érettségi után... szerencsére nem mindenkit ver az ég olyan szülőkkel, mit pl. engem, akik már a sikertelen felvételi utáni estén azzal qrogattak hogy mikor megyek dolgozni... na, ezt én az ellenségemmel sem tenném)
45/57 A kérdező kommentje:
nem vagy egy észlény.
a kérdésemben a 19-20 év arra vonatkozik, hogy ez alatt végzi a szakmát.
nem bukott meg.
2019. aug. 1. 19:05
46/57 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de aki nem észlény, az egyedül te vagy. Kiírsz egy kérdést - immár sokadszor -, de a részleteket nem vagy hajlandó elárulni. 19-20 éves ember nincs. Az illető vagy 19, vagy 20. A kérdés szempontjából pedig k.vára nem mindegy, hogy idén érettségiztél, vagy 2 éve élősködsz valakin, és még 2 évig ezt tervezed.
Az sem derül(t) ki egyértelműen, hogy te ki vagy a történetben.
És még sorolhatnám, mennyi mkndent illett volna leírnod, hogy releváns választ kapj, kedves tanfolyamozó Észlény.
47/57 anonim válasza:
Ez a kérdés is a tiéd, és meg legalább 3 van, mert nem vagy hajlandó elfogadni, hogy 20 évesen, nulla forinttal nem lesz jó vége, ha a pasid nyakára költözöl: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
48/57 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de számomra unszimpi, hogy te mennyire egoista vagy. Szerintem te nem tudod mit jelent valakit szeretni. Lekezelő vagy és érdekember. Ha neked nincs hasznod vkiből, már nem is veszed emberszámba.
2019. aug. 1. 19:30
49/57 A kérdező kommentje:
Goldmund 73 volt itt igazán empatikus, és ezt köszönöm neki.
2019. aug. 1. 19:32
50/57 anonim válasza:
Ez nem empátia kérdése. Ha felnőtt életet szeretnél élni, akkor ahhoz fel is kell nőni. Olyan a felnőttek világában nincs, hogy fűteni szeretnél majd, de fizetni nem fogsz érte, legyen a szolgáltató empatikus inkább. Empátiából a boltban sem fognak adni neked sem kenyeret, se téli kabátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!