Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ti vállalnátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti vállalnátok, hogy a 19 -20 éves, még 2 évig tanuló, nem dolgozó szerelmeteket eltartjátok?

Figyelt kérdés

2019. aug. 1. 11:32
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
64%
"28, pedig de, teljesen más." - ha te mondod:))) Mi spec 22 éve boldogítjuk egymást mindenféle nyüves papír nélkül, de ha neked ettől függ egy másik emberért való felelősség-vállalás, hát egészségetekre:)
2019. aug. 1. 17:20
 32/57 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Szerintem Goldmund sem úgy értette a " ha 2 évig csak randizgatunk"- at, hogy ne lenne szükség a randikra...a hangsúly inkàbb a hosszú időn és a " gatunk"- on van, ha jól sejtem. Amikor olyan kis tinglitangli húdehepin talàlkozGATUNK, csak annyi időt/ energiàt/ felelőssêget beletéve aminél többet nem muszàj...és egyszerv majd, maaaajd, komolyodunk, ha komolyodunk. És ez így valóban időhúzàs. Nàlunk egyébként 2-3 hónapnyi randizàs utàn a férjem költözött az én sajàt lakàsomba, nem jàrult hozzà a rezsihez, pedig dolgozott,de simàn fizette a cipőboltban a dràga cipőmet, egyszerűen mindegy volt, h ki mit fizet, mert amikor összeköltöztünk,a leendő hàzastàrsunkat làttuk/ éreztük/ reméltük a màsikban. Így is történt, 1 évvel a legelső talàlkozàsunk utàn màr férj és feleség voltunk. Azóta múlthéten megszületett a 3. gyermekünk, én kevés pénzt kapok, mert fiatal hàzasokként a beosztàsaink miatt alig talàlkoztunk és ezért közös megegyezéssel félàllàsba mentem. Azóta is maximàlisan tàmogat abban, h itthon legyek, nem a 2 szép szememért, hanem a gyerekeink miatt, ahogy én és az akkor meglévő 2 gyerek is tàmogattuk őt abban, h a félbehagyott egyetemet befejezze.
2019. aug. 1. 17:21
 33/57 anonim ***** válasza:
88%
Goldmund, nagyon sok válaszodat láttam már, te vagy a legertelmesebb ezen az oldalon.
2019. aug. 1. 17:26
 34/57 A kérdező kommentje:
Nem egyetemi, diplomás képzés, hanem sima tanfolyam ez...
2019. aug. 1. 17:39
 35/57 anonim ***** válasza:
62%
Drága életem, ha valaki azt lesi, mit ad bele a másik a közösbe, ott ne beszéljünk szerelemről. Ha valaki szerelmes, akkor pont, hogy mindenáron magához láncolni akarja a másikat, ehhez aztán nem hátrány, ha a másik kiszolgáltatott neki...
2019. aug. 1. 17:54
 36/57 anonim ***** válasza:
95%

"Drága életem, ha valaki azt lesi, mit ad bele a másik a közösbe, ott ne beszéljünk szerelemről. " - teljesen jogos, én is így gondolom.

"Ha valaki szerelmes, akkor pont, hogy mindenáron magához láncolni akarja a másikat, ehhez aztán nem hátrány, ha a másik kiszolgáltatott neki..." - ez viszont nagyon nem így van, attól mert az ember szerelmes, még megmarad a gerince. A párkapcsolat meg egy szigorúan mellérendelt kapcsolat. Attól, hogy épp melyikünk keres, vagy melyikünk keres jobban, attól még mindkettőnknek az együttlét első percétől ugyanolyan teljes hozzáférése van a pénzhez, hisz az KÖZÖS, a MI pénzünk.

2019. aug. 1. 18:01
 37/57 anonim ***** válasza:
11%
# 34: Hát akkor meg aztán bőven tud mellett dolgozni is. Tanítottam felnőttképzésben, ismerem a követelményeket. Az egész képzést lezáró záróvizsga annyi, mint egyetemen egyetlen szigorlat.
2019. aug. 1. 18:05
 38/57 anonim ***** válasza:
66%

Nem csodálom, hogy a #31-et megtalálták az irigy lepontozók, amikor az általuk fetisizált házasságok átlagos hossza Magyarországon 14 év, és ez már egy javuló trend. (a mélypont 10,9 év volt 1990-ben... )

De ugye a 22 év még mindig lényegesen több a 14-nél:)))

2019. aug. 1. 18:29
 39/57 anonim ***** válasza:
0%

Nincs az a tanfolyam, ami mellett ne lehetne elmenni dolgozni.

Egyébként milyen tanfolyam az, ami még 2 évig tart? Mit csinált ez a lány az elmúlt 2 évben? Az átlag gyerek 18 éves korában leérettségizik. Azóta mit csinált? A napot lopta?

2019. aug. 1. 18:43
 40/57 anonim ***** válasza:
100%
#39, pl egy 2 éves OKJ? Ez azért nem annyira bonyi kérdés)
2019. aug. 1. 18:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!