Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külföldön dolgozó férfi mennyi pénzt küldjön haza a nemdolgozó, de tanuló párjának?
Figyelt kérdés
Gyerekük nincs és a párja egyetemista Mo-n. Saját házuk van, hitelük nincs.2016. jan. 10. 17:06
3/9 anonim válasza:
Elsőre úgy tűnik, hogy ebben a helyzetben nem, vagy nem sok pénzt kéne hazaküldenie (ettől függetenül persze spóroljon). Persze árnyalja a képet, hogy mióta lnek együtt, mennyi a lakásfentartás, és mennyi bevétele van a lánynak. Annyit üldjön haza, amiben meg tudnak egyezni, és amennyit a férfi szeretne.
4/9 anonim válasza:
Nyilvánvalóan semennyit.
Nem élnek együtt, nem házasok, nincs közös ingatlanuk, nincs közös gyermekük. Most attól, hogy 2-3 hetente hétvégén szexelnek, nehogymár pénzt küldjön haza az egyik fél a másiknak!
És a nő helyébe pofám nem lenne elfogadni egyébként sem.
5/9 A kérdező kommentje:
De akkor a nő miből él addig? Hiszen nappalira jár az egyetemen. Mellette nem lehet dolgozni. Közös jövőt terveznek. Szerintem valamennyit haza kéne küldenie. Kb egy minimálbérnyi összeget.
2016. jan. 11. 10:56
6/9 anonim válasza:
Mi az, hogy miből él?! Abból, amiből a kapcsolat előtt is! Esti/hétvégi/félmunkaidős/alkalmi munka vagy/és szülői támogatás, ösztöndíj.
Rengetegen dolgoznak nappali egyetem mellett...
Ha szakítotok, majd az utcára mész mert nem pénzel senki?!
7/9 anonim válasza:
Jézus diákmunka is van a világon ..Én is dolgoztam nappali melett.Majd a nagy semmire adjon pénzt.Szegény pasi ha melletted képzeli el a jövőjét.
8/9 A kérdező kommentje:
Érdekes úgy olvasni a kommenteket, hogy azt sem tudjátok fiú vagyok-e vagy lány, és hogy az én életemről szól-e. :)))
2016. jan. 12. 16:28
9/9 Interferencia válasza:
És? Ez a kommentek mondanivalóján nem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!