Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ti vállalnátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti vállalnátok, hogy a 19 -20 éves, még 2 évig tanuló, nem dolgozó szerelmeteket eltartjátok?

Figyelt kérdés

2019. aug. 1. 11:32
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
90%
Ha ezzel a lány hozakodna elő, biztos hogy nem. Ha saját magam gondolnám így, akkor igen, bár ehhez nem egy pár hónapos kapcsolat kellene.
2019. aug. 1. 12:12
 12/57 anonim ***** válasza:
40%

Poén, hogy itt 1-2 ember koliba küldené, mert sajnálja azt a 2 ezer forintnyi vizet a rezsiben tőle. Attól még hogy valaki nem dolgozik, nem lehet komoly, felnőtt ember egy párkapcsolathoz? :D

Amúgy a válasz igen. Én a szerelmemért megtenném simán.

2019. aug. 1. 12:13
 13/57 anonim ***** válasza:
71%

És mi van akkor, ha a pasinak saját háza van? Attól a rezsi az még rezsi, a csajnak ennie csak kell valamit, ruhát, cipőt, kabátot csak kell venni, a tisztálkodási szerek, smink, fodrász, stb. sincs ingyen.

Voltam én is egyetemista, órák után beültünk egy kávéra, sütire a csop.társakkal valahová, elmentünk színházba, moziba, stb. A jegyzetek, fénymásolás sem olcsó.

Annak a lánynak, aki egy fillért sem hajlandó letenni az asztalra, én biztos nem venném meg a tamponjától kezdve a BKV bérletén át a legutolsó zokniját is.

A felnőtt élet brutál sok pénzben van. Sok kétkeresős háztartásban sem jönnek ki a pénzükből az emberek...

2019. aug. 1. 12:15
 14/57 anonim ***** válasza:
81%

12-es! Szerinted egy ember csak vizet használ egy hónap alatt, és semmilyen más igénye nincs?!

Egy normális ember ha máskor nem is, de hétvégente elmegy kikapcsolódni valahová, vannak hobbijai, stb. Egyetemre se valószínű, hogy jártál valaha, mert akkor tudnád, hogy ott is mi mennyibe kerül...

2019. aug. 1. 12:18
 15/57 anonim ***** válasza:
40%
Egy mai átlag 20 éves egyetemista még bőven nem felnőtt, háztartást nem vezetett még életében, én pedig nem fogok apucit játszani meg zsebpénzt osztogatni.
2019. aug. 1. 12:22
 16/57 anonim ***** válasza:
74%

Hát én egyetemista lányként ezt nem vállaltam volna fel, mert azt éreztem volna, hogy a párom az apám, akitől a zsebpénzem kapom... Igaz, kaptam ösztöndíjat, dolgoztam is egyetem mellett, így még az apámtól is csak a nagyobb kiadásokra kaptam zsebpénzt (pl. új télikabát, cipő, stb.).

Szóval ha "csak" arról van szó, hogy biztosítja a lakhatást, az még belefér... de hogy az összes szükségletem fedezze, na az már nem. Ha ezt nem tudnám magamnak megteremteni, akkor kivárnám azt a két évet, amíg végre lesz saját jövedelmem.

2019. aug. 1. 12:23
 17/57 anonim ***** válasza:
67%
Ezek akkor a "pasihoteles kislányok"?
2019. aug. 1. 12:28
 18/57 anonim ***** válasza:
61%

Persze hogy igen!

A világ legtermészetesebb dolga lenne!

Ha egyszer szerelmesek vagyunk egymásba, akkor megosztjuk, amink van. Most nekem van több, mert én dolgozom, ő meg tanul. Lehet ez még fordítva is, ha 20 év múlva mondjuk egy betegség miatt fél évig betegállományban lennék. Vagy valami miatt elveszíteném az állásomat és hónapokig tartana, amíg találok másikat.

Akik bőszen írják, hogy nem tennék meg, azok mit fognak csinálni, amikor a feleségük gyeden/gyesen lesz a gyerekükkel? Száraz kenyéren és vízen tartják azt, aki gyereket szült nekik? Visszazavarják munkába, amikor a babának még elemi érdeke lenne, hogy édesanyjával legyen otthon? Akkor is, ha simán megélnének a férj fizetéséből?

Nagyon kibukott itt sok válaszolóból a határtalan önzés, és látom, a pontozások is ehhez igazodtak. Lehet engem is lepontozni, csöppet sem zavar...

2019. aug. 1. 12:31
 19/57 anonim ***** válasza:
19%
18-as, igazad lenne, ha egy házasságról lenne szó, amiben valamennyire elkötelezettek egymás iránt a felek. Ha ez lenne mindkét félnek az utolsó kapcsolata, tartsák el egymást. De erre kevés esély van.
2019. aug. 1. 12:41
 20/57 anonim ***** válasza:
36%
# 18: Mielőtt GYED-re mentem, törekedtem rá, hogy olyan munkám legyen a szülés előtti években, amikből maximum GYED-em lesz. Nem kellett eltartani! Emellett vállaltam valamennyi otthoni munkát is, amennyit gyerek mellett az alvásidőkben kényelmesen el tudtam végezni. Soha nem vártam el, hogy eltartsanak!
2019. aug. 1. 12:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!