Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ferfiak valaszat varom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak valaszat varom, keresned meg a szeretödet egy ilyen eset utan?

Figyelt kérdés
Hazas ferfi vagyok.A felesegemmel mar reg nincs szex.A szeretömet nagyon csunyan megbantottam,hazudtam neki.Ezek utan este otthon elkezdett irogatni meg hivogatni.Amikor ugye ez tabu.Felesegem elött ki tudtam magyarazni.Ezek utan felkeressem?Felek töle ezek utan. Erzelmi kapcsolat volt.(Aki oktatni akar,gyerek miatt vagyok ebben a helyzetben,hogy a szeretötmet nem vallalhatom fel, es igen, most nincs mas valasztasom.)
2019. febr. 7. 11:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is arról.a Norbi névről írt elősdzör, mint nő,most meg mint férfi.Lehet tényleg a férj és feleség is ugyanarról a regisztrációról irogatnak.Lehet már borult is a bili otthon :-D
2019. febr. 8. 19:51
 82/84 anonim ***** válasza:
90%
Norbika mindenhol feltűnik, csak nem tudni ,férfi vagy nő, kicsit skizofrén...:(
2019. febr. 9. 10:06
 83/84 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel amúgy sem idióta nők válaszát vártam és nem vitatkozok tovább"

Hátpersze. :D Ezek az idióta nők rájöttek arra, hogy kamu kérdésekkel szórakoztatod a gyakori közösségét.Így már nincs értelme vitatkoznod.Valóban bölcs dolog a visszavonulás ebben az esetben, hiszen hiteltelenné váltál.

2019. febr. 9. 10:12
 84/84 anonim ***** válasza:
0%

En voltam hasonlo helyzetben de forditva.

A ferjen irt nagyon csunyan a szeretomnek durvan kiosztotta es letiltotta az en nevemben.

Engem o erdekelt. En kesobb felhivtam mondtam h a ferjem irta nem en stb.

Megertette es kesz.

Mondjuk engem nalunk az volt a baj h a ferjem nem engedte hogy váljak csak azert nehogy osszejojjek vele.

Engem is ongyilkossaggal fenyegetett ha elvalok. Ezert vartam es tűrtem egy ideig, majd a megfelelõ pillanatban amikor az elete felfele ment beadtam a valopert. Akkor mar nem kellett ongyilkos legyen mert felfele ment a ranglétrán.

2019. febr. 13. 13:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!