Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ferfiak valaszat varom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak valaszat varom, keresned meg a szeretödet egy ilyen eset utan?

Figyelt kérdés
Hazas ferfi vagyok.A felesegemmel mar reg nincs szex.A szeretömet nagyon csunyan megbantottam,hazudtam neki.Ezek utan este otthon elkezdett irogatni meg hivogatni.Amikor ugye ez tabu.Felesegem elött ki tudtam magyarazni.Ezek utan felkeressem?Felek töle ezek utan. Erzelmi kapcsolat volt.(Aki oktatni akar,gyerek miatt vagyok ebben a helyzetben,hogy a szeretötmet nem vallalhatom fel, es igen, most nincs mas valasztasom.)
2019. febr. 7. 11:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 A kérdező kommentje:

Ja es a szeretöm reszeröl jogos is volt a felhaborodas; meglatott egy kartyat, amin a felesegemnek irtam, hogy "en is szeretlek".Ugyhogy jogosan akadt ki.

Egyebkent igazuk van a hozzaszoloknak, nem is probalom mentegetni magam.De a gyerekeimnek tudom hogy jelenleg az a legjobb ha en otthon maradok.Ezt persze itt senki nem erti meg es mindenki le fog hurrogni.Vita nelkül elnek es van apjuk es anyjuk.Nekem jelenleg ez a legfontosabb.

2019. febr. 7. 12:29
 32/84 anonim ***** válasza:
89%
Te írtad,hogy nincs hova mennie ,ha elvâlsz..Eszméletlen mód logikátlan vagy,meg is érdemled ezt így ahogy az arcodba kapod otthin, a szeretőtől,az élettől.És a feleséged jobban szereted,mint a szeretődet.Ha tetszik,ha nem.És nem a kártya miatt,amire ráírtad a szavakat.(12)
2019. febr. 7. 12:37
 33/84 A kérdező kommentje:
utolso ezt miböl gondolod?
2019. febr. 7. 12:41
 34/84 anonim ***** válasza:
0%

"Utolso ja mert az erzelmek kialakulasat lehet befoylasolni mi?Jo vicc vagy utolso...."

Tapasztalatom, szeretőt szexre igen gyorsan lehet találni.

Én tudom, hogy nem fogok érzelemmel kötődni. A másikon észre veszem, akkor ott a vége. Érzésed van más iránt, akkor tényleg váljál el. Telót, meg hasonlók. Veszel arabtól olcsó telót kártyával és akkor kapcsolod be, amikor te akarod. Igy nem tud a másik zavarni.

2019. febr. 7. 12:56
 35/84 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért mert még csak nem is tiltakozol a kijelentés ellen.Most sem az volt az első szavad,hogy de igenis őt szeretem.Pkusz ahogyan levezeted az okokat miért nem válsz el.Semmi összefüggés.Olvasd vissza miket írkáltál,tök nem az jön le,hogy Te aztán csak ùgy élsz a feleséged mellett,közbe meg szerelmes vagy valójában a szeretődbe.
2019. febr. 7. 12:56
 36/84 anonim ***** válasza:
100%
És a gyerekekre fogod ,hogy miért nem válsz el.De ez nem igaz,nem azért.(35)
2019. febr. 7. 12:59
 37/84 anonim ***** válasza:
100%

"De a gyerekeimnek tudom hogy jelenleg az a legjobb ha en otthon maradok."

Akkor rosszul tudod.

Szerintem hagyd egyébként az egészet, azt se tudod, mi van, egyik pillanatban még nem lenne hova mennie a feleségednek, utána meg simán mehetne az anyjához, de, de, de, de.... további önellentmondó kifogások végtelenítve.

2019. febr. 7. 13:05
 38/84 A kérdező kommentje:
Na jo utolso szerintem ez a kerdes nem azon mulik hova lenne menni a felesegemnek!Ki erdekel ez most?Ez volt a kerdes?
2019. febr. 7. 13:08
 39/84 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, nekem aztán totálisan mindegy. Te hoztad fel. :D

2019. febr. 7. 13:08
 40/84 A kérdező kommentje:
Valaki mondja mar meg, hogy az emberek miert nem a kerdesre valaszolnak , hanem teljesen lenyegtelen dolgokkal nyaggatjak a kerdezöt? Ha meg idegesit a kerdes, minek valaszol, miert nem lapoz tovabb?
2019. febr. 7. 13:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!