Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet ezt még bocsájtani? Meg tud változni? Kiderült a párom, szinte betegesen csal meg! A közel 30 év alatt számtalan eset fordult elő, ezeket akkor talán még a gyerekek miatt is, és persze mert én szerettem, rendre megbocsájtottam.
Mindig esküdözött, hogy soha többé, és még egy utolsó esélyt, és én mindig hittem is neki!Az elmúlt fél évben szinte betegesen csalt,mindegy volt a kor,az alkat,az ápoltság..Boltban,buszmegállóban szólított le nőket,akikkel aztán többnyire futó kalandokat bonyolított le!Aztán lebukott,és szembesítés után összeroppant...azt állítja nem tudja miért csinálta,és megtud változni,sír..és öngyilkossággal fenyegetőzik!
Ő kérte menjünk el orvoshoz,mert neki segítség kell,mert nem akar bántani,szeret,és nem akarja,hogy elhagyjam..
Én szeretem a férjem,hisz nem bocsájtottam volna meg ennyi éven át,és szeretném tudni,én mennyiben vagyok hibás a dolgokban,de szeretném tudni végre,hogy van e esély arra,hogy tényleg megváltozik.Mert én ezt már nem bírom feldolgozni segítség nélkül.
Remélem kamu kérdés, mert ha nem, akkor gáz, hogy 30 év évig egy nő is tűrte volna ezt...
Valaki nagyon unatkozhatott, legalább dobálóznál kisebb számokkal.
HA MÉG IS IGAZ!
Akkor meg idd meg a levét, hogy annyi eszed nem volt hogy kidobd. Hülye vagy ember, és az ilyen nem változik (30 év, állításod szerint!!!!!!!!!!!!!!)
Azért csinálja mert tudja, hogy megbocsájtod mindig.
Nem fog megváltozni, mert nem monogám, és szerelemhormon meg kémiahajhászós életet akar.
Ez nem jelenti azt, hogy véget kell vetnetek a kapcsolatotoknak. Létezik nyitott kapcsolat, ami nem monogám, és akkor csak a szabályokat kell betartani, és nincs bűntudat meg zsarolgatás meg játszmázás. Mindenki előrébb lenne, mint most. És persze a szkítás is egy opció...
Persze te tudod, hogy mi lenne számodra a hasznosabb, tegyél aszerint! :)
Ezek után, hogy tudod szeretni?
Én már megutáltam volna mint a sz***rt.
Az a baj,hogy a megutálás nem parancsszóra megy...:(
Elvileg mindenki tudja, milyen érzés, jön a düh, és a harag is...
Nehéz lehet neked.Tudom milyen.Mi pont ma vagyunk 30 éves házasok.7 éve még én is azt hittem elválok,mert megcsalt.
De neki sikerült megváltoznia jó írányba minden téren, és AZ se történt meg többet.Tudom,mert már figyelem a jeleket.Megbánta, és jóvátette...
Ismerek hasonló párokat, nehéz a feldolgozás, és a megbocsátás.Van aki együttmarad ,van aki elválik.
De semmiképp a GY.K. közönségének tanácsait fogadd meg,akik tizen huszonévesek, 0 élettapasztalattal.
Az én férjem egyszer botlott meg a 30 év alatt,és ez volt az utolsó esélye. Ezt ő is tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!