Sokszor hallottam már hogy a kisebb gyerekek milyen furcsaságokat mondanak/csinálnak. Veletek volt már hasonló eset?
Régebben olvastam egy cikket amiben olyanokról van szó hogy pl egy gyerekhez elment egy dadus vigyázni rá és a gyerek ilyeneket mondott hogy "De hát ő sem alszik akkor nekem miért kéne?" és a sarokba mutatott ahol persze nem volt senki.
Természetesen tudom hogy nem biztos hogy ez megtörtént eset de azért mégis érdekelne hogy veletek előfordult e már ilyesmi eset.
Meg nem is csak erre a cikkre hivatkornék mert máshol is olvastam hogy a kisebb gyerekek ilyen téren hogy is mondjam..hát furcsák persze most nem mindegyikre értem.
mért van egy kölyök aki azt hazudta hogy meghalt és a mennybe ment....még könyvet is írt...
nemrég vallotta be hogy csak figyelemre vágyott....
Excersise book :-). Keress ra youtube-on.
Vannak furcsasagok, az en fiam csecsemokent pl tetoteri faboritas uazon gobjere nezve mosolygott v sirt fel riadtan. Egy par honapost nem tudsz megkerdezni, h miert. Amelyikuk meg mar tud beszelni, ott eleg nagy hozza, h az almai, a fantaziaja is belekeveredjen. Most, 2.5 evesen pl targyilagosan elmeselte nekem, hogyan mosta ki anyam a kutyankat a mosogepben... Meg nagyobb korban pedig mar tudatos is lehet. Megtevesztes es figyelemfelkeltes celjabol. Mint a fent emlitett excersie bookos gyereknel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!